Visszasírom a régi oldalt, a régi embereket. Amikor még... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen, minden szép volt, jó volt. Meg 20 évvel fiatalabbak voltatok.
Anyám is ezzel jön, hogy néhány éve még megelelte a ládát. Aztán kiderül mindig, hogy az a néhány már 40 év. 😄
Meg kéne tanulni elfogadni a változást és az embereket!
De nem is volt ennyi "nem normális" fórum.
"Helyre tette valaki"? Miért? Nem arról van szó, hogy elfogadni a másik véleményét is? Az egy vélemény. Az övé. Nem kell egyetérteni, de fogadjuk el. Nem? Nem vagyunk egyformák nem gondolkodunk egyformán. Ami nekem jó és kellemes vagy normális az nem biztos, hogy neked is az.
Hát nem. Meg anonim akármik sem.
De régen tényleg jobb volt a társaság. Mekkora beszélgetések folytak, mennyit röhögtünk :D Egész más volt.
De, jól figyeltem.
Nem baj ha máshogy gondolod. Indulat és felkiáltójelek nélkül írom. Nem írom le még egyszer, remélem kitudod hámozni mit gondolok az egészről.
Létezik zárt klub is a Hoxán!
Onnan rövid úton ki lehet tenni a kellemetlenkedőket!
Javasolnék egy rövidke novellát :
Patkányok honfoglalása - Wass Albert
Szerintem nagyon jó!
És csak 5 perc...
Nem figyeltél jól!
Azt mondta, régebben normális emberek, normális kommenteket írtak!
Nem úgy, mint te!
Sokan elmentek azóta, sokszor jutnak eszembe. Most meg sokszor olyan dolgokat írnak ki, hogy az elképesztő.
Tényleg nem értem, hol csúszott ez el ennyire.
De szerintem ezzel a ,,,névtelenséggel,,, minden megváltozott.
Drága Piroska !
Olvasom, amit írtál. Az első szónál, hogy "emlékeztek" pontosan ez jutott eszembe. Azon mennyit nevettünk és milyen vidámak voltunk. Nem bántottunk senkit, de fokoztuk a poénokat. Óh, régi szép idők !
Mennyi (rossz) történt azóta, sajnos. Talán ezért is lettünk ilyenek.
Emlékeztek még arra, aminek az volt a témája, a nyuggerek mért szombaton mennek banyatankkal vásárolni?
Még most is rám jön a nevetés, mennyit ökörködtünk rajta, de nagyon jó volt.
Régi oldal, régi emberek...Mire gondolsz pontosan? Itt vagyunk sokan 10-15 éve. Lehet, hogy a nevünk változott, és az is, hogy sokszor rendre lettünk utasítva, így már nem igazán szeretünk belemenni dolgokba, leírni a véleményünket, stb.
Milyen értelmes beszélgetésre vágynál? Erre szokták írni, hogy dobd be a témát, és majd jól elbeszélgetünk róla, bár jönnének többen, akik azt mondják, hogy a más témával szét lett cseszve ez a fórum is;)
Írod feljebb, hogy na pont ilyen hozzászólásokra gondolsz. Írod egy olyanra, amivel semmi gond nincs. Pont kaptál egy jó tanácsot. Ha nem tetszik, nem kell itt lenni. Ha itt akarsz lenni, akkor szűrd a témákat, ignoráld azokat, akik zavarnak, dobj be témákat, alakítsd úgy, ahogy neked megfelel.
Egyébként régebben mindig az volt a baj, hogy itt vannak a kötekedők, mert itt minden kötekedésnek számít. Szerintem meg egyszerűen érdekesek voltak sokan, de el lettek üldözve, ki lettek tiltva, állandóan le vannak torkolva, neki esnek egyszerre többen.
Hát, hogy is lehetne olyan, mint régen, ha már megszólalni sem lehet?
Majd amikor itt picsognak sokan, akkor rájönnek, hogy ez a győzelmük. Kicsinálták azokat, akikre lehet figyelni, érdekesek voltak, stb.;)
És itt van az összes bugyuta kérdést feltevő, csak nincs, aki válaszoljon neki, mert aki itt van nem "mer", vagy már nincs itt aki megtenné.
A változást magatoknak köszönjétek...
Talán azt, hogy álljunk mögé, hogy igen régen jobb volt a hoxa de most milyen szar.
Ez is egy megosztó és vitainditó vallomás. Persze értelmes témát amit éppen hiányol nem hoz az anonim FI, csak lehet sopánkodni és "visszasirni". Hát tegye akinek úgy jobb a lelki békéje.
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Nem értem hova tart a világ! Visszasírom a régi...
- Tudtok valami jó aukciós oldalt, ahol régi könyvet lehet eladni?
- Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol régi slágereket lehet meghallgatni? Máté Péter, Korda György stb
- Miért nem engedi a Facebook, hogy "Művész" oldalt hozzak létre? Mást sem enged, azt írja nem vagyok jogosult a regisztrációra...
- Keresem régi barátnőmet. Tud valaki arról az irodáról, akik embereket keresnek meg Magyarországon?