Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » "Visszaadom a diplomámat": A leves sűrű lett, a főzelék híg. :-) fórum

"Visszaadom a diplomámat": A leves sűrű lett, a főzelék híg. :-) (beszélgetés)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

okt. 15. 20:30
Tömlős sajtot szoktam használni.
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 7. - Michelle.r)
okt. 14. 18:51
Ez tök jó ötlet, mondjuk én még életemben nem csináltam rántást, tejfölös habarást szoktam mindenbe, de ezt a mascarponét kipróbálom. Már ha eszembe jut valamikor :D
7. michelle.r (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 14. 12:32
Én évek óta nem használok rántást. Egy kanár mascarponét, a zöldségek egy részét összeturmixolom és visszateszem. Minden főzeléket így sűrítek.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Boldogzokni)
okt. 13. 12:54
Az utóbbi időben nem tudok normális rántást készíteni a lisztből. Vagy híg lesz a főzelék, vagy rántás ízű.
okt. 13. 11:42
Van ilyen, nem sikerülhet mindig minden. Még a tapasztalt szakácsokat is meglepheti valami felsőbb hatalom beavatkozása a főzelék sűrűségébe.
4. Ismétlő (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 20:52

Cseréld meg a cimkéket.

A leves lesz a főzelék,

A főzelék meg a leves.

3. Ramcsika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 20:38
Egy idős nénitől megkérdezték , hogy mi lesz ebédre? Azt válaszolta: ha sürü lesz főzelék, ha híg leves. Na mi is járhatumk néha így!!!
okt. 12. 17:43
Nem vagy egyedül. Ismerem az érzést:)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook