"Visszaadom a diplomámat": A leves sűrű lett, a főzelék híg. :-) (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. evamaria47
okt. 15. 20:30
Tömlős sajtot szoktam használni.
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 7. - Michelle.r)
okt. 14. 18:51
Ez tök jó ötlet, mondjuk én még életemben nem csináltam rántást, tejfölös habarást szoktam mindenbe, de ezt a mascarponét kipróbálom. Már ha eszembe jut valamikor :D
7. michelle.r (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 14. 12:32
Én évek óta nem használok rántást. Egy kanár mascarponét, a zöldségek egy részét összeturmixolom és visszateszem. Minden főzeléket így sűrítek.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Boldogzokni)
okt. 13. 12:54
Az utóbbi időben nem tudok normális rántást készíteni a lisztből. Vagy híg lesz a főzelék, vagy rántás ízű.
5. boldogzokni
okt. 13. 11:42
Van ilyen, nem sikerülhet mindig minden. Még a tapasztalt szakácsokat is meglepheti valami felsőbb hatalom beavatkozása a főzelék sűrűségébe.
4. Ismétlő (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 20:52
Cseréld meg a cimkéket.
A leves lesz a főzelék,
A főzelék meg a leves.
3. Ramcsika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 20:38
Egy idős nénitől megkérdezték , hogy mi lesz ebédre? Azt válaszolta: ha sürü lesz főzelék, ha híg leves. Na mi is járhatumk néha így!!!
2. birebora
okt. 12. 17:43
Nem vagy egyedül. Ismerem az érzést:)
okt. 12. 17:43
További ajánlott fórumok:
- Hozzátáplálás - hogyan lehet megkedveltetni a babával a főzeléket?
- Miért vagyok elkenődve mióta átvettem a diplomámat, amiért 5 évet dolgoztam?
- Megkaphatom még a diplomámat?
- Banknak visszaadott "új" autónál az eljárás?
- Mennyi az egy adag húsból, főzelékből, levesből, köretből?
- Candidások levest, főzeléket hogyan készítenek?