Vissza szerethet-e az ember felesége a férjébe? (beszélgetés)
ha itt villamos székre gondolsz, akkor értem miért változott az asszony.:)
az elektromos konyhai segédeszközök mit takarnak? sokkoló stb?:)
Ahh,magyarul villamosszék?
Tökéletes :-)
A felesegemnek mar minden letezo elektromos konyhai segedeszkozt megvettem! Mindene van! Utoljara csak egy elektromos szeket tudtam mar neki csak venni!
Miota eloszorre hasznalta, azota nem vitakozik velem...
Mar hamarebb meg kellett volna ajandekoznom vele...
Itt hiába vár megerősítésre. Minden kapcsolat, és az abban élő ember is más és más.
A két eset amiről írtam, csak arra példa, hogy együtt vannak a nyilvánvaló félrelépés után is. Mindkét esetben a férfi bocsátott meg a nőnek.
De hogy lett-e köztük szerelem a "visszatalálás" után, arról fogalmam sincs. Még az sem lehetetlen, hogy csak a megszokás tartja őket egymás mellett.
A fő kérdésre: a szerelemnek nem lehet parancsolni.!
Tárgya lehet újra akár az ex is.
Jelen esetben azonban ennek esélye a nullához tendál.
Humorocskát?
Az Auxtral no hirdetest ad fel.Egyetlen kikotese h.olyan legyen a ffi aki meg novel nem volt.Talalt egy vallalkozot.Jon a naxejxaka.A ffi a xobaban ektelen rendezkedesbe kezd.Mindent a falhoz pakol a xoba kozeperol.A no elkepedve nezi.-De dragam.Mit csinalx?-Mondtam.Nowel sosem voltam.De ha azzal is olyanmint a kenguruval,kell a hely!
Bocsika :-)
Sajnálom!:((((((
Ez akkor sem könnyű, ha tudjuk, hogy ezután már csak sokkal jobb lehet!:(
Írok Neked egy Müller Péter gondolatot(vigasztalásul!):
"Lehet, hogy sebzetten jössz ki egy kapcsolatból, de ez az egyetlen módja, hogy később okosan éld a teljes életet."
Helyes!
De én kérem vissza az enyémet!:)
Már úgy megszoktam!:)
Jól van! Csak vicceleeeek!:)
De ugye nem baj, ha én erről másként gondolkozom?
Pacsi?
A mentalitás zavar, nekem ez férfiatlan.Sajnálom!
Annyit tudok, hogy akiket én ismertem a hímneműek közül és FÉRFIAK voltak, azoknak ez elképzelhetetlen lenne.
De ki is hangsúlyoztam, hogy ez az én érzésem.
Én, hangsúlyozom ÉN biztos, hogy örök életre megutálnám azt a férfit, aki engem egy női portálon fikáztat és sajnáltatja magát.
Nem hogy visszaszeretnék bele, szenet felhordani nem kellene.
Nekem az ilyen nem FÉRFI!
A mérlegnek mindig két oldala van. Aki ezt nem ismeri el... :(
A nők lelki világa sokkal bonyorultabb mint mindig, főleg ebben az esetben.
Én írtam a fórumindítónak privát üzenetet. Voltam már olyan helyzetben, mint a nő... persze, van a nőnek is egy verziója (nekem is volt), de akkor is lehet érezni, hogy mi menthető még.
Ha nem szakít a szeretővel, akkor aligha akar visszaszeretni a férjébe :)
KÖSZÖNÖM!!!!
Végre EGY valaki, aki rajtan kívül kíváncsi a nő verziójára is!
Ezen a fórumon belül kb. háromszor megpedzettem, de a kutyát nem érdekli. :(