Vírusos/adathalász sms (beszélgetés)
Én hiszek mindenkinek, de biztos ami biztos, újraraktam a telefonomat. Lehet felesleges volt. Mindegy.
Tulajdonképpen nem vesztettem semmit.
Ahogy olvastam, wifin is átmehet akármi. 4 telefon és 2 számítógép megy a wifiről. Jobb a békesség.
+4917650253168
+4917650247218
Nekem ez a 2 szám.
Most délután 2 hívásom volt, mint kiderült egyet nem vettem észre, de 2 dániai szám.
+4529997802
+4553585514 ez 2x
Mivel kinyitottam a tokot láttam a körzetszámot, nem tudok Dániában élő ismerősről nem vettem fel.
Magától abbahagyta, viszont másodszor nem tudtam kinyomni, elkezdett az oldala körben lilásan villogni a készüléknek.Samsung. Végre az egész készüléket kapcsoltam ki. A számokat letiltottam.De idegesít, miért villogott a készülék, mintha azt mondta volna. Vigyázz!!!
Töröltem minden előzményt. I csekkel fizettem egy csomó mindent, de azt szerintem nem telepítem vissza.
Szerintem amúgy weboldal nem töltődött be, csak egy szövege emlékszem, hogy csomagom nyomonkövetéséhez töltsem le a appot. Amire ugye már nem mentem rá.
Férjem is megkapta az SMS-t egy fél órája.
Szerintem azzal, hogy a linkre kattintottál a betöltött weboldallal együtt telepíthetnek valami figyelőt a telefonre.
Azt jól tetted, hogy törölted a böngésződben az előzményeket. De én az összest törölném, nem csak a tegnapit.
A bankok és más fizetős helyeknek csak a saját applikációit használd - gondolom ezt teszed.
A számot pedig tiltsd le, amiről az sms-t kaptad!
Többet nem tehetsz. Csak annyit, hogy figyelmes vagy és ha nem vársz csomagot sehonnan, akkor kapásból törlöd az ilyeneket.
Egyébként a vásárlásokat, a csomagok átadását emailben is küldik az áruházak.