Vírus a mobiltelefonon, hogyan lehet orvosolni? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Nem bírtam magammal: Amit a 2-es pont alatt írtam, azt akartam kipróbálni. Tudok bármit törölni a mobiltelefonról illetve fájlokat oda-vissza másolni, de a számítógépről nem tudom vírusírtóval ellenőrizni a telefont.
Amit Janszi írt, az számomra már macerás, bár lehet, hogy egy tini kirázná a kisujjából. :D Azt hiszem, a boltba visszük majd.
Nagyon valószínűnek tartom, hogy nejem vagy én bevisszük a telefont a boltjába, hátha ott meg tudják szüntetni a jelenséget.
Még az az ötlet is eszembe jutott, hogy kábellel összekötöm a telefont a számítógéppel és a számítógépre telepített jónak mondott vírusírtóval megpróbálom orvosolni a problémát. (Érdekes vagyok, hogy nem tudok a dolognak örülni...)
Azért örülnék, ha valaki írna erre reakciót, járt-e így és mi lett a megoldás.
Üdvözlöm az erre járókat!
Ritkán hozok létre topikot, de most megpróbálom.
A probléma a következő: A mai napon (2021.03.14) a feleségem a mobiltelefonján a wikipedián keresett rá valamire. Nem női nemiszervre!! Azóta kb két órahosszánként női nemiszervek jelennek meg a kijelzőjén. A telefon felajánlott egy vírusírtót, amivel a jelenséget sikerülne megszüntetni. A lányom kínlódott vele (ő már okosabb mint én, ami nem csoda!) de nem járt sikerrel. Mi ilyenkor a teendő?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet "foglalttá tenni" a mobiltelefont, ha nem is beszélünk senkivel?
- Nagy kijelzős, nem érintőképernyős, nagy gombos, megbízható, (de meg lehet vele jelenni) mobiltelefont keresek! Ha tudsz, segíts!! Köszi
- Szerintetek milyen mobiltelefonnal lehet tökéletes képeket csinálni?Mennyibe kerül?
- Hogyan lehet kártyafüggetleníteni a mobiltelefont?Szolgáltatót váltanék, de a telefonom nem akarom lecserélni.
- Létezik olyan erősítő, amivel a mobiltelefonok vételét lehet javítani?
- Tudja valaki, hol lehet ZÖLD Nokia Asha 201-es mobiltelefont venni?