Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára! (beszélgetés)
Hali!
Szivesen meg osztanám fogyokurámat valakivel aki hasonloan gondolja.irj
Négy év az már nagyon jó! Biztos, hogy nagyon klasszul elsajátítottad az orientális tánc alapjait.
Először nekem is furcsa volt, hogy tae-bora néha bejönnek és kíváncsian néznek, de aztán már nem érdekelt. Pl. az ilyen 90 perceseknél bejön a nagy nyílvánosság is. Én úgy vagyok vele, hogy ha látom, hogy kiröhögnek (mert ducinak számítok), akkor azt mondom magamnak, hogy irigyek, mert ők nem tudnák végigcsinálni (én több mint két éve tae-bozom).
A hastánc meg nagyon tetszik a férfiaknak, ami nem is csoda!:) mondjuk a nőknek is, én is szívesen nézem mindig, ha van bemutató.
Köszi! A hastánc is nagyon jó! Onnan tudom, hogy egy ideig én is jártam, mint kezdő és hát bizony, alaposan megmozgatja az ember derekát, hasát és egyáltalán nem olyan könnyű, mint ahogy látszik. Volt is izomlázam, nemegyszer, de végülis nem ezért hagytam abba. Egyszerűen nem ment (volt ami igen, de általában nem), úgy gondoltam, le kell ülepedjen a dolog, aztán egyszer majd újrakezdem.
Te már profi vagy benne? Milyen érzés, mikor az éhes férfiszemek felfalnak? :))
Sziasztok:)
Nekem sem súlyban mutatkozik leginkább a fogyás,de érzem a nadrágjaimon,h.nem feszülnek annyira:)
Szia
Én elég jól. Szombaton 68,9 voltam tegnap meg 68,2. Úgy hogy most nagyon kitartó vagyok.
Jó lenne hétvégére 67-tel kezdődjek.
Szia/Sziasztok!
Én év elején csináltam a 90 napost. Majdnem 8 kilót fogytam;), és 3év sikertelen próbálkozás után terhes is lettem.
Az hogy ez a 90 naposnak köszönhető azt nem tudom, de hogy a diéta segített az biztos;)
Egy dologra viszont nagyon ráfaragtam. A gyümölcsökre.
Most amikor a legnagyobb szükségem lenne rá, egyszerűen rá sem bírok nézni:(Az hogy elrágjak valami gyümölcsöt szóba sem jön, csak úgy hogy beledobálom turmixba, és úgy megiszom:(
Sok sikert a diétához, és a babához is;)
Sziasztok!Nekem ma gyümölcsnapom van.Tegnap kicsit elszaladt velem a"ló"...Tészta"hegyeket"ettem,meg jó sok édességet....:(Valahogy olya furán is érzem magam...
Hogy a másik témához is szóljak kicsit:hajrá a babákért:)))Mi egy hónapja házasodtunk,de a köv.pár évben nem akarunk még gyereket...Sose gondoltam,h.ennyi idősen még így fogok gondolkodni...
Én itt vagyok.
Mi az első babát akarjuk.
Nekem is szénhidrát nap jön. Úgy terveztem,hogy ebéd mákostészta vacsi palacsinta.
Ma -2dkg-val indítottam jó lenne már a 69 hétvégére. Most 69,3 vagyok.
Ej, de eltűntetek! Másik fórumban vagytok, vagy feladtátok? Nekem ma van CH-napom, igyekszem nem teleenni magam édességgel.
Tegnap volt egy kemény tae-bo edzésem, s egész jól betartottam a keményítő napot, mert az ebéd utáni zöldbabfőzelékre vacsira krumplit ettem kelbimbófőzelékkel. Nem is volt olyan rossz, ez utóbbi:) meg hát, ha az ember éhes, mindent megeszik!
He, he, mi is!
Nekem viszont az első után nem kevés súlyfeleslegem lett. Ha ezzel a fogyival 15 kg-tól megszabadulok, már az is jó kezdet a második terhességemhez.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!