Villanyrezsót mire tegyem ? (tudásbázis)
Köszi, megnéztem, jól néz ki!
Én kicsit ódzkodom a forgó gomboktól.
én nem ismertem az indukciós főzőlapot, nem is kerestem rá a neten sem soha, hogy néz ki.
M
Ez az Ikeás is csak 13 ezer.
Sütni én kis sütőben sütök, nincs "rendes" tűzhelyem, el se férne.
Egyetértek.
Kempingezni is el lehet vinni, nem tűzveszélyes, mert pillanatok alatt lehűl használat után.
Remek alkalom lett volna, hiogy kipróbáld az indukciós "rezsót", de megértem, igy hirtelen kellett.
Nekem régóta indukciós van, és van belőle itthon egy ontatlan tartalék, vész esetére.
Csak egy főzőzónás, de kettőnknek bőven elég. Nagyon szeretem, mert energiatakarékos és könnyen kezelhető, ráadásul okosak a biztonsági funkciói.
Nem melegszik alulról, inkább arra kell figyelni, hogy a ventilátora ne tudjon eltömődni, mert az az alján van és űti a belsejét.
Kösz szépen, próbálkozom. Egy darabig muszáj lesz, a régi gázosunk nem dolgozik már, és több mint 30 évig nem volt panaszunk a gáztüzhelyre, de ha mégis vennénk, ahhoz azért kell egy kis idő, utánajárás. A kis rezsó tegnap is, ma is szuperul főzött, ráadásul a macska is ki akarja sajátitani, mint minden új cuccot.
30 éves fiam is olyan szomoruan mondta, ne dobjuk ki anyukám, olyan sok finomat főztél rajta ...
Akármilyen deszkalap, csak ne legyen festett, mert ha az felmelegszik, utána csúnya marad.
De ha csak 2 db egyforma magasságú fadarabod van, és a két vége alá rakod, hogy az asztal lapja és a rezsó között tudjon a levegő járni, már úgy is tökéletes.
Nekünk a kinti konyhában van egy sima faasztalon, de lehet, van néhány régi, kimaradt csempéd, járólapod, azzal tuti.
Én is sokszor mérgelődök, mert a szendvicssütőnek, turmixoknak, habverőknek egyre rövidebb a zsinórjuk.:(
Nem szoktam alá tenni semmit.
A munka lapon szoktam használni, ha használom nagyritkán.
További ajánlott fórumok:
- Tegnap beadtam a válást. A férjem nem hagyja el a házam, kikészít idegileg bár fizikálisan nem bánt. hogy tegyem ki a házból?
- Hogyan éljem túl, tegyem túl magam azon, hogy vége a házasságomnak? Meg fogok élni 1 fizetésből is
- Hova tegyem a gyerekem nyáron? Nyári táborok és egyéb alternatívák
- Hogyan tegyem meg az első lépést?adjatok tanácsot légyszi:(
- Vegetáriánus vagyok, de szeretnék ezen változtatni. Hogy tegyem?
- Hogyan tegyem rendbe az életem?