Vihar, jégeső figyelő topik (beszélgetés)
Nálunk is volt vihar. Volt a kertben egy kb 60 éves hatalmas diófa. Este belecsapott a villám és ketté hasitotta. Az egyik része a lucernára a másik fele az útra esett. Szerencsére csak a szomszéd szilvafáját törte el. Másnap délelőtt azt fűrészeltüka. Akkora volt,hogy télire lesz tüzelő.
Hát viharok manapság egyre surubben vannak.
Most nálunk szerencsére nem volt olyan vészes,
mint a tavalyi.Akkor rendesen megvoltam ijedve,
pedig nem vagyok be....i ember.Olyan soha tobbé
ne legyen!!!
Most szerintem nálunk volt a legdurvább, a híradókban is boldvai képek mentek. Szerencsére mimegúsztuk apróságokkal, de kb. 45házon nagyobb kár van.
Szerencsére minket elkerült. Szél volt, de nagy pusztítást nem végzett.
Itt B.p Erzsébeten is nagy vihar volt de nem tartott fél óránál több ideig,vihar nem kellet
volna,eső annál inkább,tarthatott volna több
óráig is,másnapra záraz lett.
:(
apukámék pont most tavasszal vágatták ki a diófát, attól féltek rádől a házra egy viharban.igazuk volt,előfordulhat ezekben a nagy viharokban.de nagyon sajnáltuk a fát!
Sziasztok!
Nálunk a vihar az utcai fát bedöntötte a kertbe.
A fa kb 10-15 m-es.
Tavaly csináltattuk meg a tetőt.
Nos azt telibe kapta.
Most várjuk a biztosítót, hogy fizessen, mert pénzünk az nincs a javítására. :((
itt nagy vihar volt, a ház előtt az esőfogó tetőt úgy csavarta fel a szél mintha konzerv nyitóval felbontották volna :((
Nálunk nem volt semmi.-szerencsére!
Megint hétvégére mondják a nagy balhét? Vasárnap lehet, hogy megint nagy szél és vihar jön?
nem, de óriási zuháré igen
volt tegnap elött, de csak 10másodpercig és csak nagyon picibe
Már nem is emlékszem,mikor volt nálunk jégeső.
Budapest XVI.kerület nagyon sötét felhők, nagy eső és szél volt.Jég itt nem esett.
Rajka és Győr között pont a legnagyobb esőben 'kocsikáztunk'...
Jégeső nem volt, de féltünk, nehogy útközben érjen minket...
fél 5 -re beborult, 36-ról 16 fok lett 2 óra alatt, és most kezd szakadni az eső...
Kiraktam a höméröt az erkélyre:11.6 fok.Július közepén!A hegyek teteje meg havas,innen jól látszik.
A front már túlhaladt rajtunk, de a hideg (hűvös idő) ittmaradt.
jég nem volt,viszont iszonyatosan villámlott,dörgött és esett az eső.Ahogy vége lett 2 percre rá már hétágra sütött a nap.
Gyorben eso volt, de szerencsere jegeso nem.
Pont a nagy zuhéban autóztam hazafelé Rédicsre. Nagylengyelnél jártam, amikor a legjobban esett.
Ezt megúsztuk, nem úgy mint az egy hónappal ezelőttit.
További ajánlott fórumok: