Victoria születése - 2011.09.05. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Victoria születése - 2011.09.05.
Köszi a gratulációt! :)
Sajnos lett Vikikének kis problémája, az első hónapja nagyon nehéz volt, de lassan túl vagyunk rajta azt hiszem. A szoptatást is csak most tudjuk elkezdeni....hétfőn lesz már 6 hetes.
Köszi a gratulációt :)
Érzéstelenítő nélkül, fú, minden elismerésem a tiéd és a 3 gyerek vállalása sem semmi szerintem!
Azt viszont nem értem, hogy létezhet olyan eset a kórházban, hogy nincs ott az altatós orvos....
Köszi a gratulációt :)
Azért kértem az epidurálist, mert nem tudtam mikor lesz vége a szülésnek és a fájások már eléggé erősek voltak. Az első kislányommal a 6cm-s tágulás után még 9 órát vajúdnom kellett, azt hittem most is igy lesz.
Nem haragszom a kérdésért :)
Gratulálok, remélem a kis Victoriának végül nem lett semmi baja! Én 2 babát szültem, és kezdetektől fogva a háborítatlan, beavatkozások NÉLKÜLI szülésre készültem, a fájdalmat mint "barátot" igyekeztem az agyamba programozni, ami segíti a kisbabámat világra jönni. Nekem bejött. Mindkét szülésem rövid és "könnyű" volt. Fájt, de örülök hogy érezhettem.
Sok boldogságot nektek!
Ismét terveztük és ismét sikerült, teherbe estem tavaly Karácsony körül. Terhességem nehéz volt, sokat hánytam az első 17 hétben. Családi segítség nélkül egyedül hordtam ki második kislányomat, szinte sohasem pihentem. Visszagondolva, nem volt könnyű!
Ugrás a teljes írásra: Victoria születése - 2011.09.05.
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?