Viber PC probléma (beszélgetés)
Telepítsd újra és újra, kérj új kódot újra és újra! Ha 40-szer nem játszottam el ezeket (2 gépen), egyszer sem. Nincs benne semmi logika. A PC-nem sok próbálkozás után (mindent ugyanúgy csináltam), egyszer csak ment. A lapimon először ment egyből, aztán újratelepítés után (beépített gyári telepítő, szóval minden azonos kellett, hogy legyen), nem ment. Az X×10 próba után mérlegeltem, hogy
1. felgyújtom a gépet
2. felrobban a fejem
3. nem használom azon a készüléken a Vibert.
Mindkét gép megvan és a fejem is.
Sziasztok!
Érdeklődnék van-e ötletetek a következőre! Laptop vásárlás után (win10-es), vibert felraktuk wifiről (tökéletesen működik), majd DIGI-től vettünk mobilnetes (stickes) előfizetést, onnatól fogva az állapot offline (mobilnetről)! Minden más működik (böngészés, letöltés sőt még a whatsapp-ot is kipróbáltam). Persze erről a mobilnetről újra installáltam a vibert is, párosítottam is, kontaktok megjelentek, de az üzenet küldés továbbra is offline. Szolgáltatókat is hívtam (telenort is, ők adják a netet), náluk minden rendben, nincsen semmi korlátozás! Tipp? Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Viber probléma, mit állíthattam el?