Vettem ma egy rövidnadrágot + egy mini ruhát, pedig vékony... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Látod, látod! Mondtam én neked! :)
Legközelebb könnyebb lesz, majd később, már természetes.
Ügyes voltál!:)
Hát nem tudom. :D
Ma végül elmentem a szoknyácskámban. Ilyenkor persze 10-ből 9-en nadrágban vannak. :D
5-en jegyezték meg, hogy "jé, milyen kis csini vagy" , "jaj de jó ez a ruha", "nahát, még nem láttalak szoknyában". De feszengtem. :(
Most elhatároztam, hogy holnap a szoknyában megyek dolgozni.
Az előbb álltam a tükör előtt, és az járt a fejemben, hogy vajon azt fogják-e a kollégák magukban mondani, hogy "hű de vékony a lába, nem csoda hogy nem hord rövid ruhákat".
Szóval elég meredek lépés ez nekem, ha elmegyek a munkába benne. De nem is olyan mini :D a térdem fölé ér.
Ne butáskodj kehet a reggel miatt, azt hittem férfi van a fotón, hogy a manóba lenne az kórosan vékony.
Vess ezekre a fotókra egy pillantást és gondolkodj el, biztos vékony-e a lábad?
A másik, aki nem tud a lábára állni, nem tud járni, mit adna a vékony lábakért is.
Én azért támogatom a miniruhát, vagy combközépig érőt.
Az izgibb. :)
Ez pipaszár??
Súlyos testképzavar.
nem akartam eddig beleszólni, de mi a bajod a lábaiddal?
szerintem tök normálisak a fotó után.
ilyen lábakon akár csak bugyiban is járhatnál, mert szépek.
Támogatom!
Felszabadító érzés, mikor nem mások befolyásolnak a mindennapokban!
Csak irigyek!
A lányaimnak sokkal vékonyabb lábaik vannak. Soha nem bántottam őket ez miatt. Elmúlik majd az is..
Kérdezd meg, hogy nehezedre esne elfogadni olyannak, amilyen vagyok?
Az én szüleim is mondták, hogy követ lehetne törni a combomon, már nem lehet rád normális nadrágot venni(közel sem volt igaz), meg hogy ha ilyen lábakon állna az ország semmi baj nem lenne...
De én nem álltam le vitatkozni velük,(alkoholisták voltak)megrántottam a vállam és mosolyogtam. :D Tudtam, hogy ez idegesíti őket. :P
Szóval 14 éves korom óta nyáron csak hosszú farmer, maxi szoknya, térd alá érő nadrág -szoknya amit hordtam.
Aztán most arra gondoltam, hogy olyan vasag/vékony lábakat mutogatnak mások. Én meg takargassam magam fiatalon? Már lehet nem sokáig leszek olyan, hogy megtehessem.
Jelenleg 33 vagyok.
Én ezt nem szoktam hagyni.Azt csúfolják, aki hagyja. De ha a jelenlétemben valaki mást csúfolnak, tuti közbe lépek. :D
Az aki csúfol, durva frusztrációkkal küzd, hidd el, nagyon gyenge emberek! Vágj vissza! :)