Vetélés HCG szint (beszélgetés)
Szia timi83!
Nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődsz :-)
Igen, már meg is volt 13-án, nem nyúltak hozzám.
Minden rendbe van. A doki szerint várni kéne 2-3 hónapot, majd kivizsgálás miért történt megint. (júniusba is volt egy ilyen) Úgy döntöttem, hogy a szervezetem tudja mikor áll készen az újabb próbálkozásra, a múltkor várt fél évet. Úgyhogy itt tartunk most.
ezt találtam:
"Abban az esetben, ha a hCG hormonszint a beavatkozás után egy héttel elvégzett kontrollnál emelkedett, vagy változatlan maradt, az arra utal, hogy egy petevezeték-terhesség áll fenn. Ebben az esetben meg kell állapítani egy ultrahangvizsgálattal, hogy a terhesség a méhben vagy a petevezetékben áll fenn. A vizsgálat eredményétöl függöen további vizsgálatokra vagy kezelésre van szükség. "
Sziasztok!
Olyantól szeretnék tapasztalatot,véleményt kérdni, akinek volt vetélése. Milyen gyorsan csökkent a HCG szintetek? Nekem december 22-én volt még csak petezsák volt látható. Pár nap alatt ki is pucolódtam természetes úton. Azóta labor és uh kontrollon voltam 4-szer. UH nem látnak semmit, viszont a HCG szintem, ami 781-ről indult még most is 300...
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- A vetélésről - néhány kérdés és válasz
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Keresek olyan nőket, akiknek magas az APA szintje és esetleg emiatt volt már több vetélése.