Vesekő zúzás utáni tapasztalatok (beszélgetés)
sziasztok, nekem kb 2 éve vesekővem van, 2, 5 cm - es.
valamikor hónapokig semmi gondom vele, valamikor egyik napról a másikra olyan vesegörcsöm van , hogy azonnal ügyeletet kel hivni, olyankor a szuri használ.
de még napokig görcsölök, és a hasamba is sugároz, az is nagyon fáj.
vizeletem sokszor véres, van, hogy 1-hétig is, sokszor voltam vele dokinál, mindig azt a választ kapom, hogy nem kel vele foglalkozni, amig nem okoz problémát.
most karácsony másnapján megint begörcsöltem, orvost kelett hivni, most eldöntöttem, hogy elég volt ebből és zuzást fogok kérni, és utána jobb lesz ha nem lesz kövem.
kérdezném , hogy akinek már zuztak össze meddig tart, és hány zuzás alatt törik össze, mert azt halottam, hogy többször kell menni, mire mind összetörik.
nagyon fáj -e a zuzás ?
előre is köszönöm.
Sziasztok!
Csütörtökön voltam vesekő zúzáson Szolnokon! Akik már átestek ezen, szeretném, ha megosztanák a tapasztalataikat. Kb. hány nap múlva ürült ki a szétporlasztott kő, járt-e fájdalommal stb.
További ajánlott fórumok:
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Egyszer már volt vesekövem, és most feszítő, nyomó fájdalmat érzek a derekamnál. Lehet, hogy újra kő lesz?
- Van valakinek pozitív tapasztalata császár utáni szülésről?
- "Anyának lenni szuper dolog" azaz a szülés utáni első pár hét tapasztalata
- Struvit vesekő....tapasztalatok?
- Valaki tud valami jó gyógymódot vesekőre?