Vesefájdalom... (beszélgetés)
Ezt én is igazolni tudom, a sör mértékkel fogyasztva egészséges:
Az emésztést segíti, tisztítja, átmossa a vesét, és rengeteg B vitamin van benne.
Szia,
nekem tavaly volt ilyen, mondjuk volt kórház is a vese miatt. De mára már kiküszöbölöm a problémákat. Én ha érzem, hogy picit is felfzátam vagy valami hasonló, akkor sok meleg tea, és szaunaöv,illetve a cickafarktea. Az nekem mindig hat:) Én a rossmannban szoktam venni
Remélem lesz :) Tőzegáfonya-echinace tea (Naturland) nálunk a sarki cébéában is van (ez még finom is) :)
24 már :)
Na akkor páromat elküldöm majd délután a dm-be. gondolom ott van. t.áfonya.
De azért megpróbálom a kamillát addig.
Öltözködéssel nincs problémám, én vagyok a családból az, akit hülyének néznek, mert még szinte nyáron is zokni van a lábamon. :)
Köszönöm, Kopi nevében is. :)
Látom hozzátok is bekopogtatott a gólya. Hányadik hét?
Az jó, ha nincs lázad :)
A tőzegáfonyával biztosan nem ártasz magadnak :)
Ha meg tudod inni a kamillateát, egy pár napos kúra hasznos lehet. Nekem azt mondta a doki, ilyenkor "át kell mosni" a veséket, a kamilla pedig vízhajtó és gyulladáscsökkentő, kitakarítja belőled a bacikat. :)
Azt tudom, hogy ha sokszor szorongatnod kell, az nagyon rossz a veséknek, de egy-egy visszatartós alkalom biztos nem tesz kárt bennük.
Megértelek, remélem többet nem is lesz ilyened! Nem akarok nyanyáskodni, se nem okoskodni, de viselj zoknit, ne lógjon ki a derekat, ne ülj hidegre, stb. :D
Gratu a Pindúrodhoz, nagyon édes :)
Szerencsére lázam nincs. Gyorsan megmértem. :)
Olvastam, hogy attól is lehet, ha tartogatjuk a pisit. Múlthéten vasárnap kb egy órát szorongattam, mert nem volt hová elmennem könnyíteni magamon.
Lehet akkor azért. No de ennyivel később jönne elő?
Amúgy még sosem voltam felfázva, azért ez a bizonytalanság.. :/
Ha belázasodsz, akkor mindenképp doki, én se mentem és lett egy jó kis vesemedence-gyulladásom egy "sima" felfázásból... :(
Vigyázz magadra :)
Szia!
Mivel azt kérted ne küldjenek orvoshoz, nem teszem. :D (bár szerintem nem ártana)
Én rengetegszer felfáztam de a vesém még nem fájt.Viszont a pisiléssel rengeteg gondom volt, fájt égett piszkosul. Ha nem akarsz dokihoz menni, akkor próbáld meg a körömvirágos ülőfürdőt. A fiamnak ajánlotta a természetgyógyász, kimondottan hólyag és vese gyulladásra. Egy liter vízbe áztass bele kb 2-3 evőkanálnyi körömvirágot, szűrd le és öntsd bele a kád vízbe. Baromi rusnyán néz ki a víz, de hatásos lehet.
Sajna esélyes, hogy felfáztál :(
Tőzegáfonya ezerrel! Esetleg medveszőlőlevél tea és grapefruit cseppek is segíthetnek.
Jobbulást!
Lázas nem vagy, ugye?
Tegnap előtt kezdődött gyakori vizelési ingerrel, tegnap már fájdogált a hátam bal fele, és néha elől a hasam is. Ma már el sem múlik a fájdalom és folyamatosan pisilnem kell. Felfázhattam?
Akinek volt már ilyen, légyszi írjon.
Előre is köszönöm a segítségeket!
Találgató, okoskodó hozzászólásokkal légyszi ne idegesítsetek.
No meg a menj dokihoz hsz-októl is kíméljetek. Hisz nem a semmiért tettem fel pont itt ezt a kérdést, és nem véletlenül nem a dokinál ülök! Köszönöm!!!!