Véres széklet Covid után (beszélgetés)
Vettem Protexint. El is kezdtem a kúrát, banánt meg kefírt is. :)
Remélem, használ, és köszönöm a jó tanácsokat! Nem hittem, hogy az enyhe nátha mellett a beleket így tönkreteszi a covid. :(
Az Enterol hasmenés megállításra, káros bacik elszaporodásának megelőzésére jó. Így is szokták alkalmazni. Élesztőbacit tartalmaz, amik nagyobb felületet foglalnak el így kiszorítva a gyorsan szaporodó káros bacikat. De a természetes bélflóránknak nem elemei, hosszútávon nem tudnak megtapadni, csak időt adnak a normál bélflóra kialakulására a káros bacikkal szemben.
A normál bélflóra helyreállítását a lentebb írt pre- és probiotikumokkal tudod továbbsegíteni. A Protexin Balance ha jó emlékszem 7 olyan baktériumtörzset tartalmaz, ami a bélflóránkban normál körülmények között előfordul.
Nem vagyok szakértő, csak van a családban ételallergiás és én is túlvagyok egy sok hetes antibiotikum kúrán. Mondhatni tapasztalat.
Megsérült a nyálkahártyád. Covid még erre is képes.
Állítsd helyre a flórád, banán, savanyú káposzta, kefir (akár laktozmentes is) természetes prebiotikum. Segíthetsz patikában megvásárolható probiotikummal is. Én protexin balance-ot ajánlom.
További segítség, ha most inkább hanyagolod a cukrot, fehérlisztet, a túl zsíros, fűszeres, csípős dolgokat, alkoholt, kávét, a sok adalékanyagot, tartósítószert, tejterméket (kefir, esetleg kemény sajt lehet).
Tudom,hogy vírusra nem adnak,de s Covidnál néha mégis,úgyhogy kérdem:antibiotikumot nem szedtél?
Valami kicsinálta a nyálkahártyádat.Esetleg véralvadás gátló hatású gyógyszert szedtél ?
Ne pánikolj,a Covid mindent is okoz,a hajhullástól az álmatlanságon át a post-covidos fejfájásig,ez is belefér.
Sziasztok!
Egy hete covidos lettem, náthás tüneteim voltak, de egy napig hasmenés is. A végén màr nyálkás-véres. Ez megszűnt, diétáztam egész héten, illetve Smectát szedtem. Az első normális vécézéskor (5 nap múlva) azonban az elején volt még kevés véres nyálka a normál székletben. Ez lehet még a vírus maradványa? Negatív vagyok már.
További ajánlott fórumok:
- Véres széklet - van ok aggodalomra?
- Kisfiam széklete 2. napja nyálkás, inkább lágy széklet. Tegnapelőtt volt benne egy kevés halvány véres valami. Szerintetek mi lehet ez?
- Nyálkás kicsit véres széklet 4 hónapos csecsemőnél!
- 17 hónapos kisfiamnak picit véres a széklete, volt már valakinek ilyen?
- Véres széklet a baromfinál-házi gyógymód?
- A véres széklet mitől lehet?