Vendégség-gyerekkel (beszélgetés)
Háát a szüleimmnél lenne...
Szó szerint nem így mondtam volna... de egy pici füllentés beleférne, nem? Szemét dolog, de a gyereket kímélném meg, ezért agonizálok itt :((
Kivel lenne a gyermek?
Szerintem ne alkalmazd azt a kifejezést, hogy "nem akartam hozni."
Egyszerűen mondj valami olyasmit, hogy a kislányom a barátnőmmel (szüleimmel, nővéremmel stb.) tölti ezt a hétvégét. Csak úgy természetesen, szerintem, és ne magyarázkodjál.
Nem akarok gyerek lepasszolósnak tűnni, de valahol korainak érzem. Még nekem is idegenek, hát még neki... Engem "nyúzna" és kényelmetlen lenne az egész.
Viszont tartok attól, hogy a szülők megszólnak, hogy milyen anya vagyok... hogy otthon hagyom a gyerekem. Vagy mondjam meg egyenesen, hogy nem akartam hozni?
Friss a kapcsolat - igen.
De milyen véleménnyel lennének rólam a szülők, hogy nem viszem a gyerekem? Ott alvós ismerkedés lesz, mert nem itt laknak a közelben....
Köszi a válaszokat.
Szóval a gyerekem 10 éves, nem annyira kicsi.
De dilemmában vagyok...: Vigyem? Mi lesz ha tényleg durcáskodik? Ne vigyem? De akkor a szülei mit gondolnak? Lepasszomolom a gyereket minden alkalommal? Milyen anyának tűnnék?
A párommal már találkoztak most a hétvégén. Nem volt semmi gond, a lányom normális volt és egyértelműen kicsit zárt. De feloldódott.
A gyereket érdemes ettől egyelőre megkímélni...ez most róla és a párodról szól.Ha stabilabb alapokon van a kapcsolat,akkor érdemes bevonni,úgy is teljes odafigyelést kíván majd...
Most magatoknak adjátok meg az esélyt,hogy minden a lehető legjobban menjen.
Én vinném. Ha durcás lesz, hadd szokják...:O)
Hány éves a gyerkőc? Vigyél vele valami játékot, amivel lefoglalja magát.
A párom be akar mutatni a szüleinek... a kérdésem az, hogy vigyem a gyerekem is?
Nem szeretném ithon hagyni, meg hogy is nézne ki... de valahol félek, hogy durcás lesz, mert unatkozni fog... Bonyolultan fogalmaztam, de remélem értitek... :)))
További ajánlott fórumok:
- 20 fős vendégség: mi legyen a menü?
- Szereted ha vendégek jönnek hozzátok, vagy inkább ti mentek szívesebben vendégségbe?
- Illik-e levetetni a cipőt a vendégeddel? Illik-e kutyával érkezni vendégségbe?
- Ha lepukkant a lépcsőház, szívesen mennél oda vendégségbe?
- Van olyan étel, amit szeretsz, de vendégségbe mégsem eszed szívesen? Mi az, és miért?
- Segítsetek! Ötleteket várnék hogy mit érdemes vinni vendégségbe. (húsvétkor)