Vena Cava Superior (beszélgetés)
Van itt olyan sorstársam, akinek a fent megnevezett erét nyomta egy megnagyobbodott nyirokcsomó? És azóta is él és virul, mert összement a nyirokcsomó, vagy kioperálták? Esetleg kemoterápiára volt szükség?
Már lassan egy hete tudom, hogy valószínűleg
limfómám van, de eddig nem akartam elhinni. Most kezdek ideges lenni, mert bármelyik nap jöhet a telefon, hogy vissza kell-e mennem a kórházba, vagy elég a gyógyszeres kezelés… nem akarok kórházba menni, mert van egy 1 éves kisfiam és 1 éjszakát is olyan nehéz volt kibírnom a múltkor.. persze ha muszáj akkor muszáj. De igazából mindegy is, hogy limfoma vagy sem, nem attól félek, mert tudom, hogy jól gyógyítható. Viszont az egyik nagyon rossz helyen van, a szívemnél nyom egy eret, emiatt köhögök már október óta és sokszor volt halálfélelmem ezidő alatt, pedig akkor még azt hittem, hogy csak sima megfázás miatt köhögök.
És a ct-t nézve egy doktornő azt mondta, hogy ha kicsit nagyobb lenne a csomó az nagyon veszélyes lenne.
Soha nem éreztem magam a topon, mindig volt valami rejtélyes egészségügyi gondom, amire soha nem tudtak megoldást az orvosok. A terhesség alatt végre egészségesnek éreztem magam, elhittem, hogy végre sínen van az életem… Én voltam a világ legboldogabb embere, amikor megszületett a kisfiam, de most újra rettegek. Nem hall mást, csak hogy köhögök néha öklendezésig. Alig várom, hogy vége legyen ennek az egésznek és újra a jókedvű anyukája legyek… és még unokázni is akarok 😢
További ajánlott fórumok:
- Idén mikor lesz vénasszonyok nyara?
- Tud e valaki olyan oldalt, ahol (akár) név nélkül lehet bejelentést tenni egy hotelról ami nem felel meg a 4* superior névnek?
- Mennyire ismertek Magyarországon? Papillon, Cavalier King Charles Spániel
- Járt már valaki a Zalakarosi MenDan Hotel Luxus superior szobáiban?
- Valóban baj, ha barna elszíneződés van a fehér lábú cavalier-em lábujjai között?
- Mióta elkezdtem sportolni, ugrabugrálni nagyon sok véna előjött a vádlimon ez mitől lehet?