Végzett már közületek valaki nem szakrendszerű oktatásra felkészítő tanfolyamot? (tudásbázis kérdés)
Ez rendben, de nem kell mindig mindenkit elküldeni továbbképzésre, csak akinek szükséges. Persze, ha ez nekik (mármint a sulinak) nem olyan fontos, mert meg tudják oldani úgy is, és csak a te érdeked, hogy elvégezd, akkor el tudom képzelni, hogy nem akarják erre költeni a pénzt, de ez akkor sem szép.
Ez az egész nem szakrendszerű képzés egy nagy felfújt lufi. Azok keresnek rajta piszok sokat, akik a képzéseket szervezik. Szerintem ezek így lettek elintézve. És tényleg utána majd azt csinálsz, amit akarsz, mert a feltételeket nem teremtik meg hozzá. (mert az már igen sok pénzt is igényelne)
Azt bírtam a legjobban, amikor lelkesen elmagyarázták, legyek interaktívabb. Használjam az interaktív táblát, a számítógépet, a projektort, az ingyom-bingyomot. Mondtam, hogy van tábla, meg kréta és falitérkép. A válasz: ők erről nem tehetnek.
Nagyon a bögyömben vannak.
Hát igen. Nálunk is lenne jobb helye a pénznek. :(
Köszönöm a segítségeteket, befizetem,és elvégzem náluk a tanfolyamot, és jövőre már nem lesz gond az óraszámaimmal. Nagyon remélem,hogy még lesz munkám jövőre. Mert ha ebből az esetből indulok ki, akkor itt nem számítanak az emberek. :(
Na, elég a rosszkedvből, visszatérek az ebédkészítéshez!
Sziasztok!
Munkaviszonyban vagy valahol?
Mert akkor ott meg kellene kérdezni a főnökséget.
Egyébként mi is így kaptuk teljesen hivatalosan.
Ez az internetes képzés egy nagy üzlet. Még a termet sem kell bérelni. És nem kell az előadónak egy csomó kellemetlen kérdésre válaszolni.
oh,le vagyok maradva a kérdéseimmel :)
szóval fizessek nyugodtan?
Egyébként állítólag azt jelenti, hogy ha csak ez a papírod lenne, akkor ettől még nem taníthatnál.
(de ezzel majd megváltod a világot) Ha-ha.
Mohonc!
Egy pesti cég ígéri, hogy 80.000 ft-ért neten keresztül oktat, csak ez a mondat zavar a szerződésben. Találkoztál hasonlóval a saját tanfolyamodon?
Ez a mondat volt szószerint azon a papíron, ami azt igazolta, hogy elvégeztem a tanfolyamot.
Nagyon tetszett. Amikor az iginénit megkérdeztem, hogy akkor most mi van, azt mondta, hogy nem kell minden mondatot elolvasni. Le vagyunk fedve és kész. :)
Konkrétan az érdekelne, hogy a tanfolyamot szervező céggel kötött szerződésben, vagy a tanusítványban szerepel-e a következő mondat: "A képzés elvégzése munkakör betöltésére, tevékenység folytatására nem jogosít."
Segítségeteket előre is köszönöm!
Igen.
Tele is lett vele a hócipőm!
Most már van róla papírom 95000 Ft-ért (a suli fizette szerencsére), egyébként "nesze semmi, fogd meg jól".
Az előadók sokszor azt sem tudták kiknek beszélnek, a valóságot nem ismerték, élő 11-12 éves gyereket 10-20 éve nem láttak, de annyi okos dolgot mondtak. Engem iszonyúan feldühített.
További ajánlott fórumok:
- Végzett közületek valaki animátor képző tanfolyamot? Nem túl jó a kézügyességem, szeretném tudni, hogy ez akadályozza-e a sikeres vizsgát?
- Van közületek itt olyan, aki személyügyi ügyintézői tanfolyamot végzett?
- Kötött valaki közületek felnőttképzési szerződést? Elvégezte a tanfolyamot vagy megszakította? Mik a tapasztalatok, hasznos volt, megérte?
- Emeltszintű biosz- és középszintű kémiaérettségire felkészítő tanfolyamra jár valaki?
- Végzett közületek valaki családi napközi vezetői tanfolyamot?
- Pályázatírást szeretnék tanulni. Tud valaki olyan tanfolyamot, ami nem túl drága és jól felkészít?