Végig kell csinálni a 2 hetet a fogyáshoz? (tudásbázis)
6. 2bc7365ec9
2008. szept. 16. 13:41
Szerintem ez akkora baromság, hogy bármilyen diéta átállítja az anyagcserét, és utána már nem hízod vissza a kilókat.
Ha egészségesen, megfontoltan táplálkozol, lefogysz és úgy is maradsz. Ha meg zabálsz, akkor hízol. Ilyen egyszerű.
5. Babika1
2008. jan. 2. 18:12
egyszer azt olvastam egy fogyókúrás szeren, hogy csak az nem hizlal amit nem eszünk meg és ez a nagy igazság
2007. máj. 3. 10:52
Természetesen.
3. Csillag75
2007. ápr. 17. 12:35
Sziasztok!
Én azt szeretném kéredezni, hogy ha vkinek mondjuk 10-12 nap alatt lemegy az a súlyfelesleg amitól megakrat szabadulni, hamarbb is befejezheti a diétát?-->merthogy vhol azt olvastam, hogy azért kell a 2 hét, hogy átáljon az anyagcs., s hogy utána ne jöjjenek vissza a kilók/persze egészésges táplálkozás mellett/
A másik, az utolsó nap, amikor az aszaltszilvát eszem, az esti adag turmixot is meg kell enni?
2. hamza erika
2007. márc. 27. 11:09
öszintén még nem probáltam ki hogy milyen de ki szeretném probálni Béres Alexandrában teljesen megbizok az a jo amit ö csinál én teljesen odáig vagyok érte nagyon szeretem és szeretném ha több fogyokurás tanácsait elküldené nekem
1. Timus
2006. júl. 6. 23:44
Végig kell csinálni a 2 hetet a fogyáshoz?
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- Ki-mit szed fogyáshoz... tapasztalatok! Találjuk meg a legjobbat!!!
- Volt valaki itt Pocakos menyasszony? Végig tudtátok csinálni az egészet minden gond nélkül? Én elvileg 32. hetes leszek az esküvőnkön.
- P3-as citológia mellett a terhességet végig lehet csinálni?
- Már csak ezt a hetet kell végigtolnom... 😎