Vastagbél tükrözés ! (beszélgetős fórum)
vastagbél tükrözés, vastagbéltükrözés kapcsolatosan aki készül, és nem tud szakorvost, az nyugodtan keresse őket. Nekem altatásban csinálták. Semmi rossz élményem nem volt így, a sok rémtörténetet, előtte amiket hallottam.
Én jártam náluk, profi orvos, profi asszisztensek.
jó erös lehetsz mert nekem anno kábitással is ugy fájt hogy szinte mindenki hallotta a folyoson...
utána meg még napokig,
szal jól birtad.
előtte való nap sztem igen... hiszen teát is lehet inni, azt meg eddig senki nem mondta, hogy üresen.
de ezt a doki előtte mindig elmondja, hogy mit lehet, és mit nem.
Mézet lehet-e enni tükrözés előőti diéta alatt?
Szőlőcukrot azt hallottam.
Ki lehet bírni!nekem érzéstelenítés nélkül csinálták,nem is mondták ,hogy esetleg arra is van lehetőség.Előző nap meg kell inni egy jó erős hashajtót,utána a kórházban beöntés ,és jöhet a kamera:))
Bocsi de így utólag már nagy a szám,de komolyan nem vészes,tényleg csak a lazuláson van a hangsúly,meg a doki mondja hogy mikor vegyél nagy levegőt ,sóhajtozz.Sok sikert!!
ugyanabból a nyílásból csinálják, nem?
köszi az infót, erőt veszek magamon és elszaladok a dokihoz, mert visszafele nem hiszem, hogy futni tudok:))
neked is belső volt? mit csinált vele a doki?
Sziasztok!
Zsina, a belső aranyérnél végbél- és nem vastagbéltükrözés van. Nem fáj, ha jól ellazítod magad. Nekem a doki rendes volt nagyon meg a nővér is, így a lazulás megvolt. Igaz, utána úgy mentem egy fél órán keresztül, mint aki besz.rt. :S
hááát nem is tudom, hogy az én esetemben csinálnának e, de szerintem aranyerem van, és ráadásul belső.
és neked miért kellett?
nekem volt 3 éve de még kábítással is éreztem,orvos szerint nagyon nagyon kanyargós a belem.söt. még utána pár napig is fájt.
most holnap ujra megyek ,azt mondta max több kábitót kapok.de kissé félek na meg persze az eredménytöl.
nektek tapasztalat ?volt aki szintén érezte ?persze nem végig de beugrik kép hogy fájt meg nyögtem.
További ajánlott fórumok:
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- A vastagbél tükrözéshez a háziorvosnak kell beutalót adnia?
- Volt e már valakinek, vagy ismerősének vastagbél tükrözése?mennyire kockázatos?
- Hol csinálnak vastagbél tükrözést, altatásban, elfogadható áron?
- Altatásos vastagbél tükrözésnél szokás fizetni valakinek?
- A vastagbéltükrözés utáni fájdalom mennyire normális?