Vásároltál ma olyan dolgot, amire rájöttél nem is kellett volna, nincs is rá szükséged? (beszélgetés)
Ma érkezett meg a hús-hőmérő.
Remek kis kütyü, de hacsak rá nem szokunk az egyben sült húsokra, akkor nem sokat fogom használni.
Persze lehet, hogy a jót könnyen megszokom. :D
Rendeltem már netről, de valahogy jobb a lelkemnek, ha tapinthatom, láthatom is.
A nyáron nagy hibát követtem el, katalógusból rendeltem ágyakat. Soha többet nem tenném. Két hónapot vártam rá, egyiknek elromlott a mechanikája, visszavitték az egész ágyat Lengyelországba. Újból, majdnem egy hónap várakozás, hogy visszaszállítsák.
Ez is a netes rendelés előnye, hogy a meggondolatlanságot könnyű "jóvá tenni".
Térülök, fordulok, belém nyilall, hogy erre nekem nincs is szükségem igazán .. Írok egy emailt, hogy elnézést, de kérem a rendelésem törlését. :)
Többek között ezért sem utalok előre.
Nem igazán. Gyakrabban inkább úgy járok, hogy halogatom, halogatom, végül elviszi más. Konkrétan így vagyok a nyári táskával, évek óta nincs. Tavasszal nem érek rá, nyár közepén mondom, hogy idén már nem érdemes :)
Vásárlás amúgy az egyik legundokabb elfoglaltság, ami sajnos, időnként muszáj.
Áááááá, dehogy ;) Sőt olyan is, hogy már az üzletben tudtam, hogy hülyeség, mégis megvettem.
Mostanában úgy szoktam, hogy ott hagyom, ha még másnap, harmadnap is akarom, visszamegyek érte. Ha már nem kapom meg, hát így jártam.