Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vásárlókártyán későn fizettem be a csekket, közben lekapcsolták. Hétfőn fizettem be, ma már tudok rajta vásárolni? fórum
Vásárlókártyán későn fizettem be a csekket, közben lekapcsolták. Hétfőn fizettem be, ma már tudok rajta vásárolni? (tudásbázis)
Igen,pár nap,nem sok.Férjem próbált vele fizetni,nem sokat,1-2 ezer forintot,de nem engedte a gép/kártya.Viszont csütörtökön jött a levél,hogy még mennyi van rajta.azóta fizettem is be.
Ahogy írod, úgy gondolom, hogy csak napok teltek el a befizetési határidő után. Akkor elvileg nincs gond, míg van rajta pénz, lehet vele vásárolni. A boltban lehetett valami hiba, nem a kártyával!
Van hozzá egy tájékoztató, amin van telefonszám, amit fel tudsz hívni. Vagy a kártya kiadójának a honlapján utána tudsz olvasni.
A boltban előfordul,hogy rosszul húzzák le a kártyát a leolvasón, és az emberre a frászt hozzák, hogy nincs rajta pénz, pedig mondjuk több millió van! :)
Amíg van rajta pénz, addig tudsz vele vásárolni, és csak akkor szüntetik meg, ha többszöri felszólításra sem fizeted be a részletet, de arról is telefonon fognak előtte csesztetni! :)
Nem tudtunk róla fizetni múlt héten.Pedig van rajta pénz.Azt írja a papír,hogy ha nem fizetek időben,akkor felfüggesztik a kártyát.Azóta ugye befizettem,többet is,mint kell.Csak mivel utazni kell,25 km-t,nem akarok feleslegesen elmenni.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.