Varrónő - Utcai ruha méretre - Képek alapján rendelés - Van rá igény? (tudásbázis)
Igen, de mégsem....
Nem azt mondom, hogy nem jók! Most is tartom a véleményemet, biztosan vannak olyan nők, akiknek ez a stílusuk. Ha pedig kérésre is átalakít, megvarr egy adott darabot, akkor hajrá:)
Nekem tetszettek ezek a ruhák, csak én tudnám viselni őket. Nagyon nőcis darabok, én meg inkább konzervatívabb módon öltözködöm, de ettől még nem kell elvetned az ötleted. Szerintem lenne rá kereslet, csak jusson el azokhoz, akik nem ilyen szürke egérkék, mint én. :)
Ha te szeretnéd ezt csinálni és úgy érzed jó vagy benne, akkor tarts ki és higgyél benne! :)
Esetleg ha gondolod megoszthatom faceb.-on is az oldalad, hátha az segítség lenne. :)
Ne hisztizz, kb. 5 ember szólt hozzá. Ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonnod.
Nekem sem könnyű megtalálni azt a profi varrónőt, aki meg tudná varrni az általam elképzelt ruhákat. Pedig nem 10 ezerért szeretnék kosztümöt varratni :S.
Nem csak ezért.
De tényleg hagyjuk inkább, elfelejtem ezt az egészet, mert nem tudok olyan megoldást kitalálni, amire kereset is van és én is szívesen csinálom.
Kis kosztümöket, alkalmi ruhákat, szövet szoknyákat, selyem blúzokat nem fogok csinálni, azt csinál 600 másik varrónő.
:( ha már így kérded....
Be is zártam az albumot.
Megnéztem.
Őszinte véleményt szeretnél vagy kedveset?
További ajánlott fórumok:
- Ebay-es rendelés, regisztráció, tapasztalatok
- Jogos-e, ha a háziorvos kiírja az ajtajára, hogy a nyugdijasok csak a délelőtti rendelésre mehetnek?
- Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati rendelés. Tapasztalatok?
- Ebay rendeléssel kapcsolatban tudna segíteni nekem valaki?
- Internetes rendelés, termék sehol, webhely megszűnt. Mit tehetek?
- Az Avon-os online rendelés összesítésnél mit jelent a megrendelt termék melletti piros x jelzés?