Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek! (beszélgetés)
:(
Ez nagyon nehéz... Sajnos nekem is hiányzik egy anya az életemből, mert anyám nem mondható annak. Soha nem számíthattam rá...
Sajnos ez mint tudjuk mégsem ilyen egyszerű. Hiányzik ami nincs! Nekem is hiányzik, hogy nincs apám, pedig ott van anyu mindenek felett és a nagypapám, akik gyakorlatilag apa, nagypapa és nagymama egy személyben. Néha mikor összecsapnak a fejem felett a hullámok, mérhetetlen haragot érzek apám miatt, máskor közönyt.
Nemrég voltam a barátnőm esküvőjén és számomra legszebb az volt, h a menyasszonynak és a vőlegénynek is ott volt mind a két szülője. Ez engem könnyekig meghatott...tudom, hogy ebben sem lesz részem.
Ebben biztos vagyok :)
Nekem is nagyon fáj, hogy látom, mások mindenben számíthatnak az anyukájukra, engem meg ott bánt, ahol csak tud! Kibeszél a munkatársaival, hogy milyen undorító vagyok, ahelyett, hogy megvédene...
Hát igen apukám nekem s nagyon hiányzik!Vele tudtam beszélni bármiről,ő mindíg mellettem állt!
Az fáj a legjobban hogy az unokáját nem ismerhette meg!
Már sokat gondolkoztam azon hogy nem is az anyám hiányzik,hanem egy anya akivel lehet beszélni mindenről,és úgy szeret ahogy vagyok,amilyen vagyok....
de ez nem valószínű hogy meg fog változni
Dalária, nem semmi anyukád viselkedése. Én a Te helyedben hagynám a francba, már eleget bántott... Éld az életedet, szeresd a családodat, és tegyél meg mindent, hogy a Te gyerekeidnek ezt ne kelljen átélnie.
Én is ezt fogom tenni, ha végre egyenesbe jövünk.
És ne emészd magad mert belebetegszel!
Hát erre nem tudok (nem is akarok, mert szépet nem tudnék) mondani!!!
Az biztos, hogy ha az én gyerekemet fattyúzná le, és akarná felrúgni..... az a legkevesebb, hogy rá se nyitnám az ajtót, még a fejem is elfordítanám ha meglátnám valahol!
Ezek után te még arra vágysz hogy valami érzelem legyen rajta??????
Nézd én egyet tudok nekem akkor szünnek meg a rémálmaim amikor anyám meghal vagy kimondja azt a varázsszót hogy bocs ez sose lesz:)
ugy gondolom hogy ami rosszat tőle kaptam azt sose tudom megbocsájtani és nem vágyom a szeretetére sose vágytam mert tudtam hogy ő képtelen szeretni.előnybe vagyok veled szembe mert nekem van egy isteni édesapám a világ legjobb édesapja megszenvedtünk a nyugalmunkért de ő mindig ott van és ott lesz velem.Ő több mint egy édesapa ő a lelkem egyik fele a szívem mozgató rugója.
Eddig csak egy ilyen szadistáról tudtam, azok a történetek sem voltak semmik.
Én nagyon jóban vagyok az anyukámmal. A barátnőm, legfőbb bizalmasom, pedig én kamasz koromban nagyon csúnyán viselkedtem vele, mert jött a lázadás és nem volt apám aki felképeljen érte.
Jött az anyák napja és nagyon csúnyán beszéltem vele. Őt nagyon bántotta én meg csak játszottam az eszem. Aztán ott álltam az anyák napi ünnepségen, de Ő nem jött el. Azt hittem megfulladok, úgyh megértem milyen ott állni. Viszont akkor tudtam, hogy én tettem rosszat.
Lehet az a sérelme hogy én ne akartam el tartani,mert ő aztán nem megy el dolgozni!Sajnos akik itt élnek ebben a faluban tudják hogy milyen és egy anyának nem szabadna ilyennek lenni...
Bár ez az én véleményem....
Ő engem hibáztat mindenért ami rossz történt vele...
Én nem tartom magam ennyire rossz embernek,szeretem a gyerekeim,és bármit tesznek mindíg mellettük leszek!Soha nem fogok hátat fordítani nekik....
Nekem anyámról az maradt meg hogy csak üt ver sokszor brutálisan,és nem szólhattam senkinek mert akkor még jobban meg vert!Mama próbált meg védeni de őt el tíltotta tőlünk így az egyetlen menekülés útvonalat is el zárta...
A leg rosszabb az volt mikor egyszer anyáknapja volt a suliban,és én nagyon készültem,mert azt gondoltam hogy örülni fog az ajándéknak,és hogy majd csak meg szeret egyszer!
Nem jött el,és sírtam nagyon nem is akartam haza menni,mert tudtam nagyon meg fog verni,de a szomszéd látta hogy nem haza felé megyek így haza kísért és el meséltem neki miért sírok,olyan rossz volt hogy nem jött el én annyira vártam,még most is asírás kerülget ha erre gondolok
Haza értem félve be mentem,anyám meg kérdezte hogy hol voltam ilyen sokáig mondta hogy az anyáknapi ünnepségen,és meg kérdezte miért bőgök mondtam hogy mert vártalak hogy el jössz erre akkora pofont kaptam hogy a fal adta a másikat,mivel apu nem volt otthon így kint kellet aludnom az udvaron,mert állítólag tiszteletlenül viselkedtem....
Így van! Lépni kell, mihelyt van annyi pénzük!
Azzal, hogy csak álmodoznak, tervezgetnek, nem jutnak sokkal előbbre.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- A tudományról mindenkinek, mindenkivel
- Vannak kényszeres cselekvéseid/kényszeres gondolataid? 1.
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mit ér elmondani az egész életed, ha válaszra se méltatják?