Varga hajcseppek (beszélgetés)
ehhez annyit:nyilván nem vmilyen betegség okozta hajhullásra értettem azt hogy a varga hajcsepp frankó.Akinek valami baj van a szervezetében és az okozza az bármilyen "csodaszert"próbálgat,nem fog hatni....de ezek a termékek is olyanok,hogy ami egyik embernek jó a másiknak nem.Nekem sz*rt se ért se a biovanne + se a revalid 3 hós kúrája,kidobott pénz volt az egész.A Varga bevált,de nyilván a kivizsgálás az első,akinél már komolyabb mértékű a hajvesztés és semmi nem használ,igazad van ebben teljesen...
amugy én voltam olyan hajvizsgálaton,ahol ilyen kis szerkentyűvel átnézik az egész hajas fejbőrt meg mindent.annyit láttak,hogy igaz,előző este mostam hajat de már zsíros a fejbőr a hajtöveknél,pl ez is okoz hajhullást,a hajhagymák nem tudnak"lélegezni"
nyilván akinek marékszám hullik a haja normál esetben kivizsgáltatja magát.....
Az összes, esetleges gyulladást feltáró, labor és bőrgyógyászati kezeléseket végigcsinálva a pofátlanul stresszt indokoló dilettáns és jó tanácsokkal kikövező parasztok hegyi beszéde után vagyok. Nem gondolom, hogy a szer másnak nem működhet, de mindenképpen érdemes kizárni alapvető orvosi okokat… és egyébként is itt az ideje egy szerviznek, tehát mindenekelőtt nézz utána a berendezésednek!
Természetes típusú, férfias, meki-s* hajbukásom van. Fél éves, aktív kúra után meggyőződve a termék hatékonyságáról –ha te is ebbe kategóriába tartozol-, bátran bíztatlak férfitársam, tökéletesen felesleges pénzkidobás a VARGA féle bármely termék megvásárlásán gondolkodni.
Aki azt hiszi, hogy az androgénos típusú hajvesztésre gyógyír, esetleg lassító megoldás a VARGA hajcsepp, sampon és balzsam, az fogadja el azt, hogy ezek kizárólag placebo eredmények lesznek. Tapasztalatom szerint ugyanennyire eredménytelen egy „hajgyógyász” által összekotyvasztott duma és termék elegye, ami nem különb a svédcseppbe oltott saját kísérleteimnél. Az igazsághoz tartozik, hogy házilag készített diólevél, csalán és bojtorján eszenciával nem volt türelmem bíbelődni, valljuk be azért mindennek van határa.
Szal’ a következő helyzet. A kúra alatti hejcseppek bemasszírozásával elzárod a fejbőröd pórusait a szerrel, ami közben a hajra-hajtövekre kenődve és megszáradva dúsabb érzetet ad és szárítja is a fejbőröd, ami lehet, hogy viszketni is fog. (Talán azt is fogod hallani, hogy ez az érzés fejbőr ereinek serkentésitől van). WTF?! Közben észre sem veszed, de a fejbőrbe való „masszírozgatással” tökéletesen legyengíted a hajszálaidnak azon részét, ami amúgy hajmosásnál köszönne vissza természetes folyamatként. A termék nem egyénre szabott, tehát esetleg be is jöhet, ha még a szerinted megállapított diagnosztika alapján jól is csinálod. Egyébként weboldalukon megtalálható a megjegyzés –amit esetükben akár pozitívumként is vehető, hogy legalább van:
„A készítmény hatására a hajnövekedési ciklus enyhén felgyorsul, ezért a kúra legelején lehet, hogy úgy érzi, hogy a hajhullása fokozódik. Ez természetes folyamat, ami azt jelzi, hogy a hajnövekedés hamarosan megindul. Ne aggódjon, legyen türelemmel 1-2 hétig.”
Nos, ez a jelenség nem 1-2 hét, hanem egy garnitúra szer-szett amit valamilyen oknál fogva de 10.000 Ft felett ingyen postáznak. Ez 1 hónapra és a reményre elég. Semmilyen garancia nincs, hogy a gyenge hajszálakat elvesztve majd jönnek a „tökösek”. Lefordítva; a gyenge hajszálakat megtámadja a csepp, amitől azok kihullanak. Ha ezt folyamatosan csinálod, nem biztos, hogy lesz helyette új, de ők legalább megmondták…
Én naponta kétszer alkalmaztam reggel és este. Annyira elkötelezett voltam, hogy a siker érdekében nem átalltam mindezek mellé még Saw Palmetto és Zink tablettákat is szedni. (ezek elvileg másra is jók, habár…)
Az eredmény:
Mivel nincs egy kontroll-én ezért csak tapasztalat szerint, és baromi reálisan a szitu a következő:
Ha csinálod a kúrát napközben, éjszaka fel sem fog tűnni, hogy fogy a hajad és hajmosásnál azt fogod látni, hogy tényleg egyre kevesebb gyűlik össze lefolyóban.
Még egyszer, ez azért van, mert a kezelés alatt észrevétlenül bukod el azt a tömeget, amit aprólékosan heti 1-2 esetleg 3 hajmosásnál látnál viszont egyszerre.
A termék nem árt, de nem jobb hatékonyságú bármely egyéb kereskedelemben megvásáralhtó terméknél!
(*meki-s hajhullás: homlok és halánték területről fokozatosan visszahúzódó terület amit a fodrászok a McDonald’s emblémájára hasonlító forma szerint neveznek)
A Varga sampon nagyon jó!
Én próbálkoztam már a Revaliddal, és volt némi hatása, de megnőtt a gyomorsavam. Aztán kipróbáltam a Varga Hajcseppet, és nekem nagyon bevált, időnként tartok egy két hónapos kúrát, és a hajam ismét nagyon szép lesz :) És a hajhullást teljesen megállítja. Akinek tudom, ajánlom, mert nagyon jó szer!
Most, hogy mondod, a lábápolót is ki szeretném próbálni, nyáron nem árt néha karban tartani a lábikót is :)
Szió:)
Ha látszódik a fejbőröd,akkor hormonális a hajhullásod,azért tünik kevesebbnek a kihullot haj mennyisége mert a be3dörzdölés után az egyébbként kihullásra váró hajszálak könnyebben távoznak.
El kéne menned egy bőr vagy,hajgyógyászhoz is,mert hormonális hahjullásra már termékeket kell szedni,mint időszakosra.A vargacseppek időszakos vagy gyulladás miatt kialakuló foltos hajhullásra hatásosabb inkább.
És belülről is erősíteni kell szervezeted...
12 éve küszködök hajhullással,ami hormonális,nálam is volt olyan,hogy kilátszott a fejbőröm,most éppen javuló tendenciát mutatok,hosszú távon a varga hajcsepp nekem semmit nem ért
Sziasztok!
Szervízben van a gépem,majd ha elkészül, írok...
Zalaegerszegen közel a nagybuszmegállóhoz van egy bolt, ott szoktam látni egy olyan 45-50-es hölgyet, Akinek a feje teteje teljesen kopasz...
Biztos nagyon bántja, de dolgozi, és Senki nem gúnyolta ki ez miatt...
És egyszer szembe jött velem egy nálam sokkal fiatalabb Csajszi, akinek szintén két nagy üres folt volt a haja helyén...
Pár éve nekem is nagy része kihullott a lelki megpróbáltatásaim, és a stressz miatt, de visszanőtt...
Most a G....Kur. szórófejes hajbalzsammal szoktam néha befújni, azt beissza a haj, nem lesz zsíros, hiába hajolaj tartalma van, és attól valóban megerősödött a hajam...
Igaz, hogy drága, de a haj, a saját haj felbecsülhetetlen érték, és pont a haja az az embernek, Ami a minden pénzt megér...
Azt elveszíteni viszont hatalmas veszteség...
Én is úgy vagyok vele, hogy egy vagyon számomra, mert munkanélküli vagyok, de mint írtam, a hajam, hajunk felbecsülhetetlen érték ahhoz képest...
Én 2005-ben bevittem az ÁNTSZ-hez, hogy vizsgálják be, mert nincs rajta, hogy milyen öszetevőket kentem fel a fejbőrömre...
Ugyanis, ahol bekentem vele, ott másnapra foltokban hullott ki a hajam, és azért előtte nem volt olyan...
Aztán találgattam,hogy mi lehet b enne olyasmi, amire allergiás lehetek, és arra jutottam,hogy egyszer egy orbáncfűteát ittam a hurutos köhögésre, ami másnapra "kiverte" a bőröm...
És azt gondoltam, hogy talán orbáncfű is van a VArga hajcseppben...