Vannak bosszantó élményeid az iwiw használatával? (tudásbázis kérdés)
Engem nem zavar a Hírfolyam. A rólam szóló híradást már beállítottam, hogy ne jelenjenek meg pl. az oyan hírek, ha a személyes adataimban változtatok, de én örülök annak, hogy az ismerőseim legfrissebb változásait így láthatom, és nem kell az adatlapokat böngészni.
Ha valakit zavar, le kell tiltani a Profil szerkesztésben.
Az üzenőfalat pedig nem bánom annyira, mert nekem volt olyan ismerősöm, aki naponta 10-20 viccet és bulvárhírt tett fel az üzenőfalra, és az egészet ő foglalta el. Nagyon idegesítő volt.
Még annyit,ha holnap belépnél, lilura, hogy ha olyant látsz, hogy X.Y. új profilképet állított be, ott ne vedd i az alkalmazást, mert akkor a Te profilképed is, ha van, mások elől eltűnik...
Rá kell kattintani a blokkolt hírfolyamok elemeire, és ott visszajelölni pipával legalább a profilt, különben ezzel a képeket is letiltod...
Aztán ott be tudod állítani, hogy Te melyik funkciót szeretnéd látni a jövőben, és azokat látod a hírfolyamoknál...
Szia!!
Ez engem is rettentően zavar!!
Más: Ma nem tudom megnézni az üzenőfalat, csak akkor, ha az üzenetek opcióból lépek oda. Tegnap még semmi baja nem volt...
Az új üzenőfal-féleségen, ami most hírfolyam-fal, ott rámész arra, akinek épp ott vannak a hírei, hogy éppen mit csinált, és ha rámész, akkor megjelenik, hogy beállítások, és:
Ennek a funkciónak a híreire nem vagyok kíváncsi, vagy ennek a felhasználónak a híreire nem vagyok kíváncsi, és azt beállítani, és akkor gondolom, hogy több nem jelenik meg róluk vagyis Te nem ogod már látni az övükét...
A többieké megmarad, sajnos... Szerintem a lényeg, hogy a saját dolgainkon soha ne csámcsogjanak mások...
Majd a többiek is meg fogják oldani, gondolom, Akinek ez az új rendszer nem jó...
Az én ismerőseim közt rengeteg szidalom van már kiírva...
Először a kezdőoldalon a gépház-blogban kattints erre:
Hírek rólam
Ott csak kiveszed a pipákat, és alatta van, hogy mentés...
Utánna kattints a profil-szerkesztésre, ott baloldalt, de ha nem kattintasz a profil-szerkesztésre, a gépházas beállításnál, ahol az előbb voltál, ott is megvan bal oldalt, hogy hírfolyam-szerkerkesztés, és ott:
Minden hírfolyam elem törlése
Ez fölött előbb ki kell szedni a pipákat, majd alul az ellenőrző kóddal rákatt. erre, amit az előbb írtam...
Ma egy másik topic is indult:
Eltűnt az iwiw üzenőfal?
Ott le van már az is írva, hogy hogyan lehet letiltani az ilyen személyes infókat, amik most hírfolyamként bárki számára olvasható, és nemcsak ismerősöknek...
Az egyik a gépház-blogban a saját hírek, vagy miben, lehet kattintva a pipákat kivenni, és elmenteni, és még egyet van, ezen kívül, a kettő együtt működik: a profil szerkesztésénél bal oldalon a hírfolyam beállításoknál is kivenni a pipákat, és egy ellenőrző kóddal elmenteni...
Különben mindenki azon csámcsoghat, hogy most kit jelöltünk be, és viszont, stb...
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Mi bosszantott fel ma?
- Ma mi vagy ki bosszantott fel?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is