Van valaki Sárospatakról? (beszélgetés)
Na, erre már nem emlékszem.:) Kihagy kicsit az agyam...:DD
Igazából az értekezlet eredetileg Sátoraljaújhelyen volt, csak gondolom kevesebb volt a résztvevő, mint tervezték és azért "vitték" közelebb a szállást.
Szia!
Igen, voltunk. 23-án este ott volt a Rákóczi várban lakománk.:) Nagyon jól éreztük magunkat. Végül a szállásunk mégsem ott lett, mert Sátoraljaújhelyen helyeztek el minket, de így is nagyon jó volt.:)
Megnéztem. Léna a kicsi lányod? Nagyon cuki:)
Ha céges keretből mentek, akkor tényleg ki kell használni minden lehetőséget. :)
Esetleg ha az urad ideje engedi, ellátogathattok a hegyközbe, elindultok Sátoraljaújhely felé, át a városon. Pálházán lehet menni kisvonattal Kőkapura, az egy nagyon szép hely (bizti itt a neten is van róla pár dolog), nagyon szép hely még Fűzér és az ott lévő vár(rom). De ehhez legalább fél nap kell.
Én is inkább a hosszú kocsikázástól félnék, mint az ottléttől. Nálunk a kislányom max. 1 órát bír ki nyüszi nélkül a kocsiban. Ennyi idő után már muszáj megállni, mert cirkuszolda van.
Szabad tudni a baba nemét, nevét? Képeket miért nem raktál még fel róla? Úgy megnézném:)
Az jó.:) A strand talán nem is érdekes ha ilyen helyen "lakik" az ember.:)
Az úttól félek kicsit, nem tudom, hogy fogja a Manóm viselni.Asszem, szerzek majd egy várostérképet.
Köszi:)
El lehet látogatni a Rákóczi várba, várkertbe és a mellette lévő vizikapuhoz, ez a központtól nincs olyan messze, gyalog simán közlekedhetsz.
Ha jó idő van, esetleg strandolhatsz is, miközben a kedves párod okosodik. :D
Az iskolakert is megér egy sétát szerintem, az a vasútállomás mellett van, a központban szinte.
Megkérdezhetem, hogy hol fogtok aludni?
Bekukkantottam az adatlapodra, remélem, nem bánod. Nagyon szép kisbabátok van.:)
Az érdekelne engem, hogy mit lehet arra csinálni 2 napon keresztül amíg apuka értekezleten van. Tudsz nekem ajánlani valamit?
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba?
- Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm!
- A "Bodrogparti Athén"- Sárospatak
- A sárospataki vár
- Tanító szak: Nyíregyházi Főiskola vagy Eszterházy Károly Főiskola Comenius Kar Sárospatak?