Van olyan köztetek, akinek a párja egyik barátja tetszik, és egy kicsit többet érez mint kellene? (beszélgetés)
Köszi, ha elolvastad végig a történetet, de félre érted a dolgokat. Nem villogtam semmivel, csak tettem a dolgom. Még el sem kezdtem festeni, amikor behívott a szobába. Ismert már a csajszi, nem aznap találkoztam először vele. Nem épp az a fajta, aki építőipari munkás srácokért van oda.
Azt megkérdezhetném, hogy te egyébként jártál már úgy, hogy a párod egyik barátja tetszett neked, és kicsit többet éreztél?
Sok nő tudja, de legalább alapművelt körökben ilyesmivel nem villogni, hanem égni lehet.
Ha te olyan csajszikák között mozogsz, akinek a fal festéssel lehet villogni...
Tippelhetek?
Ottó motor!???? :)
A véleményünk érdekelte, én leírtam, ergo segítettem.
Nem állok be a sorba, hogy simogassam a farkát, szerintem az nem segítség, azt meghagyom neked :o)
Nem,nem volt hozzá szerencsém. Vagy legalábbis nem tudok róla.:D
Ne légy már ilyen!:) A hoxa egyik nagy előnye,hogy név és arc nélkül pakolhatja ki az ember,ami a szívét nyomja. Nemtől,kortól,vallási hovatartozástól függetlenül.:) Próbáld elhinni,hogy ez egy valós probléma,és inkább segíts, és ne cikizd a fórumindítót. :)
Megmutatta már neked a kukiját?
Én szimplán arra voksoltam, hogy troll. Viszont ha ez mind igaz, az sokkal gázabb.
Nagyon tetszik amit leírtál,teljesen normális az egész és szerintem szépen teljesítettél az első vizsgán.Nyugodt lehetsz,nem akart a kiscsajszi tőled semmit,mert ha akart volna,meg is kapta volna.Az ajtó mögött lehet hogy másképp találtad volna.Csak incselkedett egy picit a fantáziával,ez teljesen normális a csajoknál,mondhatni önbizalom növelő tréning.
Valószínűleg fogta az érzékeny processzoraival hogy elsőre átnéztél rajta,ezt a legtöbb csaj nem bírja hova tenni,nyomban elkezd kételkedni a vonzerejében.Ezért beveti ami bevethető,de nem jelent semmit.Te jól vizsgáztál ez a lényeg.
Tisztában vagy vele,hogy a haver nője tabu,és ez így van rendben. :)
Kikérem magamnak ezt a kategorikus kijelentést!:)
Azt hiszem,leesne az állad,ha egyszer megtudnád,hogy egy nő mi mindenhez ért,ha akar...:)
:)
Én nem kibszélni szeretném ezt a helyzetet, csak 1 kérdésre kerestem a választ. De már leszűrtem én is tegnap magamban a lényeget. Amikor leírtam a sztorit, még nagyon friss volt. Lehet ezért írtam ennyire részletesen.
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek refluxos?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Van olyan aki nagyon tetszik de még nem történt semmi Köztetek? :)
- A barátom barátja tetszik, te mit tennél?
- Enni kellene. De tetszik, hogy kevesebbet mutat a mérleg.
- Van köztetek ügyvéd cég képviseletre? Sürgős segítség kellene.