Van olyan férfi, aki használt már Depilan intim szőrtelenítő krémet? Működik? (tudásbázis kérdés)
Kedves töprengő!
Kérlek olvasd végig a 23. hozzászólást, abban leírtam a problémámat!
Lehetséges, hogy azért nem működik nálam egyáltalán, mert csak fürdés után több idővel, mondjuk csak teljesen száraz bőrön hatásos?
Nem hinném, hogy csak téged érdekel.
Szerintem a borotva..
ki a frász tudja mi van a krémbe! Ha szinte leégeti, ahogy írta már valaki.
Ezek szerint nekem van a legerősebb szőröm?
Szó szerint stopperrel mértem a 8 percet, de szerintem egy darab szőrszálat sem hozott le a krém, pedig próbáltam vastagabban bekenni. (a doboz 1-3 mm krémet ír)
Ha meg nem intim területre valót használnék, az gondolom még az eldobható borotvánál is jobban károsítaná a területet.
A szőröm rövidebb volt, mint 1 cm, de azt olvastam, hogy nem a szőr hossza számít.
:DDD
Megnevettettél.
Köszönöm!
És bocsánat a hitetlenségemért! :)
:DDDD
Komoly!????
Saját tapasztalat!????:D
:DDDD
igenigenigen! attól még keményebb is lesz, hosszabban is bírja és nyolc nööt kielégít egymás után seperc alatt! :)
jajj istenem miért ne kérdezhetne itt,hisz normálisat kérdez,de némelyikőtök úgy letámadja,mintha valami perverz dolgot írkálna :O
a témához visszatérve: én nem ismerem ezt a krémet de egyet tudnék tanácsolni:ha erős szőrzeted van,a szőrtelenítő krémeket mellőzd mert nem lesz hatása.
18 karikás filmekbe is sokszor csupasz a pasié. nőé is.
Krém elég drasztikus, " lehet, leégeti a szőrt ".
Rossz vicc vagy nem, van aki időközönként szőrtelenít. Mert úgy kényelmes neki.
Nem a krémekkel.
Tudom, hogy női oldal, de ahogy évekkel ezelőtt már felfedeztem a femina.hu odalon jó cikkeket, úgy gondoltam, hogy itt is találok férfiakat, férjeket, akik használják a terméket.
Mivel a nők és férfiak bőre is különbözően reagál rá, ezért kifejezetten a férfiak válaazaira,vagyok kiváncsi.
Gondolom azért kérdezi itt,mert többnyire a nőknek van férjük,kedvesük azok használhatják.
A fórumindító kérdésére a választ nem tudom.
Ez egy noi oldal, ha nem vetted volna eszre;
bar itt-ott elvetve elofordul egy himnemu.
További ajánlott fórumok:
- Végleges szőrtelenítés
- Milyen otthoni szőrtelenítést használtok?
- Végleges szőrtelenitő krémet használt már valaki "sikerrel"?
- Használt már valaki Tweeze szőrtelenítő készüléket?
- Depilan Sensitiv szőrtelenítő krémet hol lehet kapni? DM már csak az intimet és az arcra valót forgalmazza.
- Ismeri valaki és használta már közületek a Smooooth Legs Pulse szőrtelenítő készüléket?