Van olyan akinek csak hétvégi együttlétekből fogant a baba? (beszélgetés)
Beszéltünk erről még mielőtt összejöttünk, örülne neki nagyon :)
Csak úgy van vele, hogy ha a sors nem akarja, annak oka van..
Van türelme, a két lányom elég nehéz eset, hozzájuk aztán kell :D
Mindegy, akkor marad a remény és a pozitív történetekből merítek erőt :)
Kösziii :) Szerintem meg is veszem.
A GAL babaváróját szedem egyébként jelenleg, Gravidáról váltottam :)
Szia, na ez az egy amire rá tudom venni, azt mondta mindent beszed amit adok neki, 1 hónapja kezdett el vitamint szedni :)
E vitamin, szelén, cinket szedi egyelőre.
Erről a Yiyáról még nem hallottam, ez jó?
Mindjárt utánanézek, köszi😊
Ő nem hajlandó elmenni. Tőle már 3an is voltak terhesek anno, az utolsó hölgy 10 évvel ezelőtt, csak elvetették. És sajnos úgy van vele, hogy ha a sors úgy akarja akkor lesz közös, ha nem, akkor nem. Szerinte túlzásba viszem, hogy ennyire szeretnék,mivel már van 2 gyerekem..
Nálam folyamatban a kivizsgálás, peteérésem van, szabályos a ciklusom, már csak hormon kellene meg átjárhatósági,ezen kívül minden rendben egyelőre. Van már 2 kislányom előző házasságból, dehát sose lehet tudni mi változott azóta :)
Kösziii szépen a biztatást :) Gratulálok a picidhez, tényleg csodababa! :) Lehet igazad van. Párom ugyanezt mondja. Csak az a baj, hogy 52 éves már, nincs még gyereke és azt mondta, hogy ha ebben az évben összejön akkor örül neki nagyon, ha nem, akkor nem fogja erőltetni és elengedi a dolgot :( (én 31 éves vagyok)
Valahol megértem, mert meg akarja érni a gyerek ballagását, csak ez az idő nagyon kevés lesz szerintem a hétvégi együttlétek miatt..
Simán megeshet, hogy teherbe ess.
Sokszor nem is javasolják a gyakori együttlétet, hogy a spermiumok kellően érettek legyenek.
A spermiumok akár 72 órát is életben maradhatnak a petevezetékben.
Mi csak hétvégén tudunk együtt lenni sajnos, 1 éve próbálkozunk. Nem sok reményt fűzök hozzá.
Valakinek valami pozitív tapasztalat esetleg? :)
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk az esti hangulatot, együttlétet 5-tuti :) 1-nagyon karcsú :(
- Intim együttlét
- Első szexuális együttlét....
- Hogyan vigyek fantáziát az együttlétekbe?
- Napokkal a peteérés előtti együttlétből fogant babák
- Van olyan köztetek akinek a párja élénken érdeklődik az exeiről, és ezt megfejelve kíváncsi a velük töltött szexuális együttlétekre is?