Van olyan, akinek 9 hónapig, vagy annál tovább mászott a gyereke? Az én kisfiam sérült (2, 5éves), örülünk, hogy mászik, no de meddig...? (tudásbázis)
Németh Flóra kerestetik!
Kaptam borítékot, de se szám, se nick név...
Nem tudom mit kellene küldenem....=/
Zsuzsi
Mi jól bírjuk. Egyáltalán nem sír. A többi 100 baba, aki még a mi Dévényesünkhöz jár, mind sír, úgyhogy ez elég ritka, hogy az én kisfiam mondhatni élvezi.
TSMT-re azért nem járunk mert így is heti 3-4 napot tesz ki az, amikre járunk, és egyelőre nem szeretném tovább zsúfolni a hetünket. No, meg van egy teljesen egészséges ikertestvére is, így a többi napon szocializálódunk...=)
Dévényt, hogy bírjátok?
Mi jártunk dévényre 1 évig, de minden alkalommal sírt a fiam.
A TSMT-t imádta.
Akkor ezek szerint az izomzata miatt nem jár még? Tehát ott lehet valami? vagy mit mondanak?
Korai fejlesztőbe járunk látás- és mozgásfejlesztésre + úszásra + Dévényre. Elvileg a TSMT is tök jó, csak már sok lenne... Itt is kapok otthon végezhető tornagyakorlatokat. A foglalkozásoknak köszönhetően nagyon alaposan és megfontoltan csinál mindent...=)
Nem vagyok elégedetlen, csak jó lenne olvasni olyanról, akinek szintén ennyire lassan fejlődött a gyereke, hogy mit meddig csinált, ill. behozta-e a társait.
Köszönöm a hozzászólásokat! =)
Valahol olvastam, hogy amelyik egészséges kisgyermek korán megtanul járni annak később ludtalp problémája lesz.
Lányom elég későn lett önnáló s nincs se görbe se lúdtalpa.
Többen is látták, de nem szeretnek konkrétat mondani, hogy ne kérje őket az ember számon. Azt mondják szépen fejlődik, erősödik és belátható időn belül (=)) menni is fog..
Végülis kapaszkodva feláll,meg vezetve is lépeget, de már olyan régen...
Kíváncsi vagyok, milyen előnyökkel jár majd ez a rengeteg mászás.. Csak az a baj, hogy az oviba nem lehet bemászni...
További ajánlott fórumok:
- 10 hónapos a kisfiam, császárral született. Tervezzük a következőt, de bizonytalan vagyok. Nem nehéz ellátni két pici gyereket?
- Tudnátok mondani gyerekekről szóló zenéket mint például Cserháti Zsuzsa-Édes kisfiam slágere?
- Mit vigyen a 6 éves kisfiam a gyerekeknek a szülinapjára az oviba
- Kisfiam 3 és fél éves és nagyon nehezen beszél és dadog kihez kellene vinnem a gyereket? Vagy tudok neki valahogy segíteni?
- Óvodakezdés!Kisfiam fél az óvonénitől, aki sajnos kiabál, flegmán félrelöki a gyerekem!
- Hogyan tudnám a kisfiam szekrényét gyerekesebbé tenni? Jelenleg világos színű alacsony szekrények vannak a szobájában. Kisfiam 3 éves múlt.