Van még remény? Nagyon szeretem..... (beszélgetés)
Nyugi tudni fogod ha eljön az ideje!
Amúgy nézd csak a 42-es hszt. biztos h igaz!
ha ő szakitott akkor éld az életed bulizgass barátnős ha megtetszik valaki flörtölj stb.
aztán még az is lehet hogy majd visszakullog az életedbe ő, d e az is lehet hogy addigra már megtalálod a társad másban, és ő meg ba.hatja:D
szerintem nincs olyan hogy igazi, vagyis hogy egy igazi lenne csak ez hüleség
meg az igazi nem dobja ki az embert:D
mercuska csak egyre vigyázz ha kidobott ne kekszelj vele lécci, de se puszi se semmi, mert különben az lesz hogy ő elvileg szakitott azaz ugye szabad, és ha épp akad valaki a fa.kára akkor azzal lesz de ha épp nincs senki akkor meg hozzád üriteni...
vagyis persze csinálhatod ezt igy, de ebből már komoly kapcsolat nem lesz a részéről, te meg mivel szereted szenvedni fogsz csak
szal ha kidobott akkor oldja meg máshol a dolgot
a pasik sajna nagyon el tudják játszani a szerelmet amig bele nem dölsz az ágyukba utána meg felkell megy tovább te meg nem érted most mi van, szeret-e vagy sem
Egyébként első szerelem?
Akkor most kaptál egy jó lehetőséget, hogy kipróbálj másokat is.
Élj vele, azután megtudod, hogy ki is az igazi!:)
Húú várj nem nagyon értem...lehet nem kell bizonyítani,
csak várni..sajnos..
Éreznie kellene a hiányodat.
Na?
Ez milyen igaz!...húú..tisztára átéltem mégegyszer!
Erről van szó!
Na látod. :))
Szerintem is, ez nem a mi topikunk. :)
Én sem vagyok ám másabb,és igen,tudom,hogy nem maradok örök szerelmes,de a kapcsolatban minden "fázisnak" meg vannak a maga szépségei,én sem a legelejét élem már:)
Na de befejeztem,mert szegény fórumindító lehet,hogy nem kíváncsi erre,nem akarom szét offolni a fórumot:D
Nem vagyunk szerelmesek már ezer éve. Te se maradsz mindig az. :)
Nekem ilyen a formám, ő így szeret. :D
További ajánlott fórumok:
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Van egy férfi, azt hiszem, nagyon szeretem, a házassága ingatag, Kitartsak mellette, vagy felejtős?
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Nagyon szeretem a kutyám 💝 Annyira szép, okos, aranyos,...
- Felejtsem el, még akkor is, ha nagyon szeretem?