Van közöttetek olyan, akinek már volt leszedve a lábujj körme? (tudásbázis)
Pont ilyen volt nekm is! Vadhús,és mindíg gennyezett és vérzett.
Iszonyatos volt.
De mondom,én próbáltam nem piszkálni,mert időközönként ez a vadhús elkezdett a tetején száradni.Én csak sebhintőport tettem rá.Próbálkozz!
Esetleg egy kis betadinnal kend le előtte.
Nem akartalak befo....de gondolhatod hogy nekem mennyire tele van a gatyám!!!!! Az az érdekes hogy,18 hetes terhesen volt egy vakbélműtétem ,azt a fájdalmat elviseltem,a szülést is.pedig tudnék mesélni de ez a köröm leszedés BORZALMAS!!!!!!!!
De kitartás,írhatnál majd hogy mi volt!Vagy holnap még csak időpont kérés lesz,mert nekem így volta z első alkalomnál!
Sziasztok!
Kár volt megnéznem ezt a fórumot! Holnap megyek sebészetre, benőtt a körmöm. Iszonyúan félek, teli van a gatya rendesen, soha nem volt még ilyenem, és most méginkább megijedtem :(!
Dorottya, a Tiéd leíarás szerint gázosabb lehet, mint az enyém.
Én véletlenül ráhúztam az ágyneműtartó részét az ágynak és teljesen belilult a nagylábam ujján a köröm ezért le kellett venni. Így vissza emlékezve az injekció tényleg borzalmas volt, de aztán a levételt észre sevettem. Egyrészt mert a szuri lezsibbasztotta másrésztmert a doki épp kérdezett valamit és mire válaszoltam azt mondta hogy kész. Nekem utánna szépen nőtt az új köröm és azóta szerencsére semmi bajom nincs vele.
Neked a levétel után mi történt hogy újra lekell venni? Jól értelmeztem?
Benőtt?
Enyémek is... kb. 2 hetenként viszem őket pediküröshoz. Még mielőtt benő...
Állítólag, nem használ ha leveszik, ugyanúgy nő vissza.
nekem leesett gyerekkoromban magától, mikor ráejtettem a fotelt.
visszanőtt.
muris volt köröm nélkül.
:))
Szia! Nekem is leszedték,és annyira gennyes volt,hogy elsem zsibbadt,csak mikor leszedték.Borzalmas volt! Cipőt már nem tudtam húzni,a zokni is fájt rajta.
Aztán kezdődött előlről.Úgy 2 évig szenvedtem,de én azt a borzalmat amit átéltem akkor,soha többet nem szeretném.És képzeld el,nem vágtam be a körömágyig a körmöt,hanem hagytam.mindíg csak a legvégét vágtam le,és meggyógyult.Bár jócskán megvastagodott ott a bőr,azóta sem jött elő. koppkoppkopp
ennek már van vagy 12 éve... :)
Csak azért kérdezem mert nekem már levették egyszer kb.6 éve és azóta folyamatosan szenvedek vele,most is már annyira eldúrvúlt minda két nagylábújjamon a köröm hogy majd bepisilek annyira fáj! És ha vissza emlékszem a két körömalá beadott injekcióra a sírás kerűlget!
Szerintetek lehet altatást kérni vagy valami lidokaint sprayt a szurik előtt,meg egyszerre akarom minda kettőt megcsináltatni! Nektek sztk-ba vagy korházba csinálták?
Csak ránéztem a fórum címére,és bármiben lemertem volna fogadni,hogy te tetted fel a kérdést!!!!
Még mindig szenvedsz Drága???sír
További ajánlott fórumok:
- Van közöttetek olyan aki nem tudja vállalni születendő gyermekét?
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Mi lehet az oka, ha egy férfi barátod folyamatosan azt a látszatot kelti az ismerősökben, hogy több is van közöttetek?
- Tegnaptól újra vetíti a Tv a Szomszédokat. Nézitek, és van közöttetek olyan aki már 87-ben is nézte?Mert én igen.
- Van olyan közöttetek akinek gyermeke szokott látni olyan 'dolgokat' amik nem evilágiak?
- Van közöttetek olyan szülő, akinek a gyereke tikkel, vagy tikkelt már?