Van kedvetek megcsinálni a 6 hetes 100 fekvőtámasz programot? (beszélgetés)
Tegnap csináltam tesztet, és 18 fekvőtámasz ment egyszerre. Két héttel ezelőtt 8.
Haladok, remélem a látványra is hatással lesz :)
Melyik oszlopot csináltad?
Csináltál előtte tesztet, és az alapján választottad ki az oszlopot? Vagy csak egyszerűen maradt az az oszlop, ami eddig?
3h.1n. fekvőtámasz : Belehaltam, olyan nehéz volt!
2h.1n. felülés
tegnap nagyon nehezen ment a fekvőtámasz
megcsináltam a napi adagot (34 db, 2.hét 1.nap, 2. oszlop), de nagyon szenvedtem
Fekvőtámaszból megcsináltam a 2. hét utáni felmérőt, most 2o sikerült nőiből. Még 4et lenyomtam férfiból. Továbbra is az első oszlop gyakorlatait fogom csinálni.
Felülésből 1.h 3n kész.
2.h 3n. támasz és
1h. 2n felülés kész.
Nem tegnap kellett volna? :)
Persze a lényeg, hogy megcsináltad :)
Amúgy este megcsináltuk aze első fekvőtámasz napot.
Egész jól ment. Végül a közepes szintet csinálom, így tegnap 35-öt csináltam összesen. Nem gondoltam volna, hogy menni fog. Ma biztos lesz izomlázam, de az a jó!
Ügyes vagy! Nem biztos, hogy rosszul csináltad.
Az összes dvd-n, órán van hasizom erősítés, viszont felsőtest csak ritkán. Szóval szerintem a hasizmunk jobb állapotban lehet.
Én 100 felülést csináltam a felmérésen, de a párom szerint 58-ig volt tökéletes, utána egyre kevésbé emelkedtem fel. Amúgy mindegy is, mert 30 felett ugyanazt a sorozatot kell csinálni.
A fekvőtámaszban hol jártok? Ki melyik oszlopot csinálja?
Bocsi, ha már írtátok ;)
Ja, ugyanolyan, mint a fekvőtámaszos. Heti 3 edzés van, ugyanolyan elv alapján és 200 felülés a cél.
Azt hittem, ez könnyedén megy, de szabályosból mégsem olyan egyszerű (nekem)
Még most sem késő :)
A fekvőtámaszos oldalról el lehet jutni oda.
Sziasztok!
Adri, jöhettél volna kicsit hamarabb is :) A felüléses program érdekelne engem. Van esetleg linked hozzá?
Igen csináljuk azt is.
Egyik nap fekvőtámasz, másik nap felülés. Most azt gondolom, hogy a felülés sokkal könnyebben fog menni, de majd meglátjuk.
Neked mennyi fekvőtámaszt sikerült elsőre megcsinálni?
Szia!
Örülök, hogy csatlakoztatok.
Nekem a fekvőtámasz a gyengém. Te csinálod a felülést is?
Sziasztok!
Tegnap kezdtem a párommal ezt a programot. Még csak a felmérésen vagyunk túl.
Nagy kínok árán 8-at sikerült megcsinálnom :(
Kíváncsi vagyok milyen fejlődés lesz.
A "200felülés"-t nem csináljátok?
További ajánlott fórumok:
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?
- Ti engeditek tévézni a babáitokat? Ha nem, mit csináltok velük, amíg muszáj megcsinálnotok otthon valamit?
- Mit csináljak, ha tesiórán egyszerűen nem merek megcsinálni valamit?