Van kedved tanácsot osztogatni szerelem témában? Akkor segíts kérlek! (beszélgetés)
Sziasztok!
Jár erre még valaki? Végre van netem csajok!
Van mit mesélnem.
Ezt a szavazást mindenképp nézd meg: :)
Szerintem "Félős nyuszi, aki kiskapuzik" :)))
Jaaj, felejthetetlen!
Topicindító!
Szerintem túlagyalod ezt az egészet. Már egész kicsi részleteket is újra és újra lejátszol magadban, és lehet, hogy már nem is emlékszel jól a dolgokra, a túl sok agyalás torzított a dolgokon.
Nem olvastam el minden postodat...de mióta is tart már ez a furcsa ismeretség? Szerintem ha van vonzalom azt érzi az ember. Egy tekintetből, hanglejtésből, testbeszédből lehet látni, hogy egy férfi vonzódik hozzád, vagy akar tőled valamit.
Szerintem hagyd abba az agyalást, és felejtsd el. szeptembertől tiszta lappal kezd a dolgokat, nézz úgy rá, mintha az eddigi kétértelmű dolgok meg se történtek volna, mert te túlságosan belegabalyodtál a feltételezéseidbe.
Vagy egyszerűen hagyd a fenébe. Ne csak őrajta járjon az agyad, mert ha más nem is, de az már nyilvánvalóan kiderült, hogy neki te biztos nem jársz ennyit a fejében, hiszen egész nyáron megfeledkezett rólad. Biztos vagyok benne, hogy vannak más pasik is azon az egyetemen, vagy menj el szórakozni a barátnőiddel, találkozz a barátaiddal ne csak őrajta gondolkozz, mert láttam, hogy ez már a harmadik fórum, amit az illetővel kapcsolatban nyitottál.
Szerintem: 1. Vagy felejtsd el(mert szerintem a minimum, hogy egy férfi lépjen a nő irányába,később más dolgokban sem lesz ennél tökösebb, szerintem te sem szeretnéd, ha mindent neked kéne a szájába rágni a későbbiek folyamán, ha esetleg összejönnél vele)
2. Ha ennyire gyötör ez a dolog, akkor hívd el egy kávéra valahová, hogy odaadd a jegyzeteidet, és diszkréten pókerarccal kérdezd meg, hogy van-e barátnője, és hogy tőled mit is akar. Mit veszíthetsz? Semmit. Csak a kételyeidet.
"le is tagadhatja"
Ha ilyeneket feltételezel róla akkor meg miről beszélünk egyáltalán?
Hogyan?
Max ha megkérdezem, de le is tagadhatja.
A szerelmi életéről semmit nem tudok. Ő se az enyémről.
Van valakije? Megnéztem a közösségi oldalakon. Egyedüli kép, állapot kiírva nincs, egyetemre mindig egyedül jön. Késő este is felhív és a szüleivel él. Kétlem. Bár félek tőle, hogy mégis.
ŐŐŐ neki hány kapcsolata volt már? Erről mit tudsz? Csak mert tényleg elég gyerekesen viselkedik. Még össze is illetek. :)
(most ezt nem azért mondom, nem akarok lenézőnek tűnni különösen hogy még nekem sem volt igazi kapcsolatom, olyan legalábbis ami mindkét oldalról létezett úgyhogy gyerekes dolgokban nyugodtan kérdezhetsz, és abszolút megértő vagyok :) )
Látod ezért nem lép...
Ott van mellette a párja.
Egész éjjel a kollégával beszél?? vicces:)))
Igen, de többnyire sms-t írtam neki. Ő hív sokszor.
Kb 2-szer előfordult, hogy hívott, nem láttam. Visszahívtam és kinyomott. Egész este nem hívott vissza. Majd másnap hívott és azt mondta bocsi, kollega volt.
Te is szoktad őt hivogatni? Olyankor rögtön felveszi a telefont?
Szinte biztos vagyok benne, hogy van valakije...
De én még ilyet nem láttam.
Akkor hajnalban pár szót váltottunk az sms-ről és annyi. Ennyivel lezárta. És hív továbbra is.
Akkor nem hülye?
Nem vagyok az a fajta, aki bebeszéli magának. INkább kishitű vagyok, nem akarom elhinni, hogy én is kellek valakinek. Persze ezt nem hangoztatom.
Most viszont határozott meggyőződésem, hogy akar valamit.
Nem rég még volt párom. Ő is látta, mennyit hív, ideg volt miatta. Zavarta, azt mondta ez akar valamit. Én is ezt érzem, néha nem, de több az igen bennem.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- Segítsetek légy szíves, gyermek láthatás témában, minden tanácsot elfogadok.
- Babavárás témában tudnátok tanácsot adni?
- Ismertek pszichológiai könyveket szerelem, szakítás, veszekedés, békülés témában?
- Tőzsdézés, részvény, kriptovaluta témában tudna valaki tanácsot adni?