Van itt rajtam kívül sátánista? Beszélgessünk! (beszélgetős fórum)
Az elmúlt napokban próbáltam Istennel felvenni a kapcsolatot, de nem sikerült, ugyanolyan rossz kedvem lett, mint mielőtt a Sátánhoz fordultam. Úgyhogy újból Sátànhoz fordultam. Egyből érzem, hogy energikusabb vagyok és jobb a kedvem.
Ha isten jó és megbocsátó, akkor egyszer a Sátánnak ès a többi bukott angyalnak is meg fog bocsátani és magához emeli őket.
A 11 parancsolat tök korrekt.
Gondold át az életed,nem mehetsz egyszerre két irányba.
Am egy tőről fakad minden,ismerd fel.
És valóban belülről ered a késztetés,de el lehet fogadni a külső segítséget is h elakadtál,megkettőzted magad.
Para a referenciád,miből gondolod h csak ez a két pólus van,amit lehet h keversz is,mint mások,sokak,nekik sem korrekt a referenciájuk,mert honnan is ered?
Valahogy a beavatás mindig egy belső utazással kezdődik,ahonnan fakad a forrás és a referencia...A beavatást megelőzi a miért,a szükség.
Tudni,merni,akarni,és mindig hallgatni...
Ma megbocsátottam Istennek az elmúlt 20 évet ès már nem vagyok sátánista, újból Isten felé fordultam.
Nincs mit felvállalnom, sem tagadnom, mert nem vagyok az.
Én tini koromban különben nagyon rá voltam pörögve a LaVey-féle sátánizmusra. De ahogy írták már, az ateizmus, a sátán csak egy jelkép, nem _hisznek_ benne hogy konkrétan létezik. A cselekedeteidhez az erő az meg sajnos vagy nem sajnos de belülről fakad, ezt nem lehet kívülről várni, mert akkor sosem fog jönni.
Sziasztok! Úgy látom ,vagy nincs itt sátánista, vagy van,de nem vállalja fel. Sejtettem, hogy ez lesz, de azèrt remèltem, hátha .
de ha tesznek rá jó gipszet,
összes barátjával csak úgy tvisztel.
Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas:
- Mit csinálsz, malac?
- A falra festem az ördögöt.
- Szarva van?
- NEM, FESTVE!!!
Attól, hogy hiszel valakiben, még nem azt jelenti, hogy ülsz és várod a segítséget. Inkább a cselekedeteidhez a támogatást, erőt.
...Társaságot itt keresök.
...Falra festem az ördögöt..
Dehogy törött, dehogy törött!
Csak egy kicsit ökörködök!
(A FI helyett - szabadon.)
Sántán tipeg a sátán,
Eltörött a lába tán?
Küldök egyet névvel:
😈 Ör dög.
😃
Névvel? Messze van ez a felvállalástól...
sokkal több értelme van (nekem) mint a 10parancsolat nagyrészének 😅 Kivéve az az egy a mágiáról, annak nem annyira. :D
Pont ezt akartam írni, a legszimpibb "vallás" a számomra, a 11 szabályuknak s
Én meg úgy, hogy gyermeki lélek várja kívülről a segítséget.
Nem vagyok sátánista, de sok mindenben egyetértünk. 😄
Rengeteg könyv van. Minden témában. Ha tudsz angolul...
Melyiket? Lavey sátánizmusát? Ők ateisták.
Én meg úgy gondolom,ha az egyik oldal nem segít, érdemes megpróbálni a másikat is, hátha segít .
hozzá szólok, azóta legalább gyógyszerrel jól érzem magam.
Amíg Istenben hittem, még gyógyszerekkel sem éreztem jól magam. Amióta a Sátánban hiszek, és hozz
További ajánlott fórumok: