Van itt olyan ember aki már megjárta az Idegenlégiót vagy jelentkezett és visszautasitották? (tudásbázis)
Köszi! Ez ráfért a társaságra :)
Vannak Rejtő féle tévhitek...de mind nagy marhaságok!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Ez mind hülyeség!
A legcsodálatosabb férj az enyém!
Sziasztok. Anna1983 én nem tudom veled milyen mesét etetett meg a barátnőd férje, de olyan dolgokról ne beszélj, amikről a saját szemeddel nem győződtél meg!!!! Évek óta az idegenlégiósok között élek és azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal különbek, mint egyes emberek a civil életben!!!Szerető férjek, akik tisztelik, segítik a feleségüket és nem utolsó sorban a legjobb apukák! Ezt én határozottan ki merem jelenteni, mert örörmömre légiósfeleség lehetek. Az én férjem is 17 éve katona és tiszetességes munkája van a légión belűl, és nem gyilkológép. Azt hiszem rengeteg nő szeretné, ha ilyen "gyilkológép" lenne a férje.
Ja és még azzal sem vagy tiszában, hogy mennyi nyugdíjt kapnak. És azt is honnan szedted, hogy 35 évesen nyugdíjjazák a katonákat?? Azta de szeretem az ilyen fontoskodó embereket!
Hát a havi fizetése és a nyugdujaztatás után kapott havi pénz.
Megérte ez a 16 éve?
Szia!
A politika itt tabu. Tudnék mesélni itthoniról és másról is. :(
A pénz meg 300 ezer/hó kb.
Annyit mosogatásért is kap az ember külföldön.
Enissa, azért nem értelek, mert manapság már nem adhat ki egy ország önkényesen parancsot ártatlan emberek legyilkolására nemzetközi szankciók nélkül... de szólj, ha tévedek.
ezek az emberek meg katonák, azaz pontosabban fogalmazva zsoldosok. zsoldosok nemcsak ott léteznek a világon + a magyar történelemben is találsz hivatalos zsoldos katonákat.
ha valamire nem találod a választ, miért tesz valaki valamit (ami számodra elképzelhetetlen), mindig gondolj a pénzre. nagyon sok mindenre megadja a választ.
de őszintén szólva manapság már nem arról szól az idegen légió, mint 40-100 éve, amikor pl Afrikában gyarmatok után kutatgattak... tegyük hozzá, nemcsak a franciák
megmondanád, hogy hol öldökölnek a francia légiósok mostanában? és szerinted tényleg Franciaország napjainkban emberirtó nagyhatalommá törekszik válni?
ész hová lész...
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?