Van itt egy villanyszerelő? Nagyon fontos lenne!!! (tudásbázis)
Persze, megértem! Nem is nyúlok hozzá! Ez az ember azt mondta kapcsoljam be és használjam!
Hogy mondhat ilyet?? Ezért nem bízom benne, és olyan lassú, mint egy csiga! De, ő kötötte be, hívhatnék mást azért? vagy nem érdemes?
Megvárom, este későn jön, azt mondta!
De, nem bízom benne!!!
Pár napja vettem egy új villanytűzhelyet.
Főztem már rajta, de még a sütőt nem használtam csak ma! Mikor bekötötte egy szakszervizes pasi, akkor tetettem fel egy kapcsolót is, mert van egy 3 éves kisfiam, és megelőzés képpen, nehogy tekergesse a gombokat, meg biztonságosabbnak gondoltam így! Egyszer csak, miközben sült a husi, szikrázott egyet a kapcsolónál, és durrant, meg füstölt!!! Jajjj!! Felhívtam azt az embert és azt mondta, használjam nyugodtan!! Jézus!! Nem merek hozzányúlni, azóta egyébként, mióta beköttötte az ember a tűzhelyet, már többször kint is, meg bent a lakásban is levágta a biztosítékot!!A hús az a tepsiben, nem sült még meg, és azt mondta este lehet kijön! Ez tök jó! Én most mit csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek légyszíves nagyon fontos lenne! Mik a kiszáradás tünetei?
- 5 kiló egy hét alatt. Nagyon fontos lenne! Hogyan?
- Ha Szverldowszkban vagy környékén élsz jelentkezz légyszíves, nagyon fontos lenne
- Van kőztetek szekszárdi, aki rendőr, vagy párja az fontos lenne nagyon'
- Tudom, hogy ez nem ide tartozik de nagyon fontos lenne megtudnom, hogy a szatén erős anyag?
- Hol tudok utánanézni a II. vh-ban elhurcolt munkaszolgálatosoknak? Nagyon fontos lenne!