Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni? (beszélgetős fórum)
37-es.
Na, de azért nem biztos, hogy jó ilyen sokáig együtt lenni, nem. Van akinek ez kínzás lenne:)
Babona?
Akkor az én cipőmmel jól járnak az utánam felvevő menyasszonyok:)
Idén leszünk 26 éves házasok a férjemmel, akiről tudok, hogy felvette ők is együtt vannak még:) Tehát ők is 24 és 25 éve házasok.
Én ezt vettem meg, csudiszép volt :) meg nagyon kényelmes is, csak ajánlani tudom. Igaz szerintem többet nem veszem fel, de emléknek elrakom, ugyanigy vagyok az ékszerekkel is :) 23.000ft volt a cipő, de megérte :)
Feher cipobol nehez olyat talalni, amit kesobb is viselhetsz. Ettol fuggetlenul szerintem fontos, hogy kenyelmes legyen. Viszont, nincs az a tusarku, ami nekem kenyelmes lenne.
Szerintem az a megoldas, ha van valtocipod. Nem feltetlenul kell 30e-ert venni menyasszonyit, de ne is a legolcsobb kinaira essen a valasztas.
Nekem speciel bordo szaten volt a menyasszonyi cipom, mert bordo mintas volt a ruha is (kb. 17e HUF), amit a nyitotanc elott lecsereltem egy feher, kenyelmes bor balerinacipore (kb. 6000 HUF), majd ejfelkor atoltoztem menyecskeruhaba, amihez egy harmadik (fekete) cipo illett, azt nem kellett venni, egy regi, tesztelt darab volt. Nem is lett a labamnak semmi baja.
Az attól függ:)
Ha eltart több évtizedig, akkor nem volt felesleges a felhajtás, de ha csak néhány hónapig, vagy néhány évig, akkor kár volt bele minden...
Akkor bizony csak azt hiszed, hogy érzékeny a lábad:)
Nekem még a régi papucsom is feltöri a lábamat, ha nem hordom 6 hónapig, sőt az otthoni is, ha nem veszem fel x ideig.
A férjem azt mondja, hogy velem van a gond:)
Én ugyan már régen volt, de pont egy nagyon olcsó teljesen egyszerű fehér, tűsarkú cipöt vettem. Sosem szerettem a fehér cipőt, így biztos voltam benne, hogy egy alkalommal lesz a lábamon. Így is volt. Nem sajnáltam rá azt a kevés pénzt és tovább adtam egy újabb menyasszonynak, mert ő sem akart erre költeni:) Nem tudom hányan esküdtek a cipőmbe, mert azt tudom, hogy az ismerősök között vándorolt:)
Érdekes módon az az olcsó cipő nem törte ki a lábamat.
Bár esküvői cipőről nincs tapasztalatom, de nekem elég érzékeny, vékony bőröm van, hát- és derékfájós vagyok, de kb 10 éve nem törte fel cipő a lábamat, nem fájt cipőtől a derekam pedig van hogy reggel 7kor felkapom a tizencentis tűsarkút és csak este 8kor bújok ki belőle, igaz nem is veszek gagyit.
A cipő az a darab amin rohadtul nem szabad spórolni.
Én 30 ezerért biztos nem vennék cipőt.
Tényleg az a fontos, hogy kényelmes legyen! Nekem a bőr, márkás cipők eddig még beváltak, és egyik sem érte el a 20 ezret. Kínaiban viszont nem tudok járni, széttöri a lábam.
Én szépen bementem egy kínai boltba és vettem egy szép fehér alkalmi cipőt 3000ft-t. Feleslegesnek tartottam több 10 ezret kidobni az ablakon amikor tudtam úgy is csak pár órát lesz a lábamon, és amúgy sem tudok hosszú távon magassarkúban tipegni.
Igaz hogy gagyi cipő volt és még aznap szét is ment, de arra az 1 alkalomra tökéletesen megfelelt..
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Hol lehet gyönyörű ill. nem túl drága orchideákat vásárolni?
- Édeskés, inkább erős vaniliás parfümöt szeretnék vásárolni, ami nem annyira drága! Tudnátok valamit ajánlani?
- Hol lehet menyasszonyi ruha anyagot vásárolni Szegeden és környékén vagy Budapesten?
- Hol lehet Budapesten babaruhát vásárolni, de nem túl drágán?
- Szúnyogriasztó karkötő? Van valakinek? Vaterán láttam drága, de nem tudom van-e értelme megvenni?