Van-e közvetett vagy közvetlen kapcsolat a szteroidok szedése és a hízás között? (tudásbázis)
Ajaj, akkor én leszek az ellenpélda?
Én, egy betegségből és orvosi nemtörődömség miatt, 33 éve szedek szteroidot. Sajnos ennyi idő alatt függővé váltam.:((
2x voltam ún. husis ezalatt a 33 év alatt, különben kis filigrán maradtam. Most is éppen 5 kiló minuszom van, étvágyam nem jó. Ha éhséget érzek, akkor sem tudok sokat enni, csak ha nagy mennyiségben megemelem a gyógyszeradagot.
Néha jó lenne még enni, de egyszerűen nem tudok. Hogy emiatt-e vagy attól, hogy pörgök 1000-rel és nincs türelmem sokáig majszolgatni, nem tudom.
Sziasztok!
Én 7 éve szedem,csak megerősíteni tudom,az előző hozzászólásokat.Csak akkor tudok fogyni ha szinte semmit nem eszem,ha abbahagyom a diétát szinte rögtön rakódnak rám a kilók és nem mondhaton,hogy mértéktelenül eszem,az is igaz ,nem tornázom.Ha erőt veszek magamon és mégis piszok nagy erőfeszítésembe kerül!
A gyógyszert asztmára szedem.Gondolom a tüdőm nem bírja a megeröltetést.Vannak jobb időszakok és rosszabbak,mert úgyérzem másnak fele energia sem kell és fogy.
Persze a dokiknak más a véleménye,de kiváncsi lennék egy olyan orvos véleményére aki szteroidokat szed!
Dee!
Sajnos az igazi összefüggés nem a gyógyszerszedés, hanem a megnövekedett étvágy miatt van!!! Persze ezt okozzák a szteroidok is. Én parlagfű-allergiás vgyok. Minden évben augusztus környékén szalad el velem a ló... Az allergiára való gyógyszerektől hatalmas étvágyam lesz...szinte folyton éhes vagyok!
De nem ez a baj, az étvágy még nem hízlal, csak az a töménytelen ennivaló, amit ilyenkor képes vagyok megenni. Szóval "csak attól hízunk, amit megeszünk."
szia: Gyöngyi
Szia!
Még hogy van-e kapcsolat?..A terhességem utolsó heteiben mindennap kaptam egy jó adag szteroidot..a röhej, hogy nem akkor híztam, hanem kb. félév múlva..de nem keveset. Az edzőteremben 3x olyan nehéz súlyokkal is elbántam, mint a többi lány, amitől még nagyobb darab lettem..
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?