Van az az ok, amiért így beszélhet velem? (beszélgetés)
Ezek nagyon durva dolgok, amiket mondott. Biztos szereted is meg, de legalábbis ragaszkodsz hozzá.
Hidd el, van élet ezután a fiú után is, nyilván nem így érzel most. Valakivel a családból nem tudod ezt megbeszelni?
Elszomorito h itt kell tanácsot kérned. :(
Előtted az élet!
Rázd le magadról ennek a pasinak még az emlékét is!
Hidd el lesz másik aki valóban szeretni fog, tisztel és nem beszél majd úgy veled, mint egy kapcaronggyal.
Tereld el a gondolataidat tanulással, munkával, barátokkal!
Már egy korábbi fórumban is leírtuk többen.
Nem, ez nem normális, ha valaki így beszél veled. Nincs erre mentség, nincs erre magyarázat. Talán csak annyi, hogy az, aki ezt megengedi magának másokkal szemben az egy bunkó paraszt.
Ez kell neked?
Hagyd a fenébe! Lépj tovább!
Az, hogy többedszerre itt ki mit gondol erről, teljesen mindegy.
A lényeg, ez neked miért felel meg, hogy fér bele ez a viselkedés a normádba?
A szüleid is így beszélnek veled, vagy egymással, nem volt előtted példa?
Gondolkozz el azon, szeretnéd, ha a gyerekeid, ezt a példát lássák, hogy egy q.rva , mert nem azt tetted, amit a pasi elvárt?
Nem, nincs olyan ok?, hogy így viselkedjen valaki. Már mindenki ezt írta előttem.
Örülj neki, hogy nem kellesz neki!
Ez sokkal rosszabb lett volna később!
És amin még megakadt a szemem azaz, hogy egy ilyen féreg miatt te győzködted a szüleidet!?
Azt hiszem a szüleid nem elég szigorúak! Az én szüleim, ha ilyet hallottak volna egy férfitól, mármint, hogy így beszél velem, akkor örökre eltiltottak volna tőle, és a pasi örülhetett volna, hogy ennyivel megússzta...
Már kiírtad egyszer, és akkor is százan leírtuk, hogy nem, nem jogos, és nincs az az ok amiért bárki így beszélhet a párjával. Vagy ha már itt tartunk akkor bárkivel aki minimálisan is számít. A kutyámnak nem mondanék ilyeneket...
Próbáld valahogy kiverni ezt a srácot a fejedből... Tiltsd le, tereld el a gondolataid. Nyilván időbe telik feldolgozni, de ezen ne pörögj hogy vajon ő jól tette-e amit tett, és te viselkedtél rosszul, mert nem. Nyilvánvalóan egy toxikus manipulatív s.ggfej. Örülj neki hogy megszabadultál tőle, ez egy az egyben egy bántalmazó kapcsolat. A következő valószínű az lett volna hogy meg is üt, ugyanezzel a manipulatív dumával hogy te hoztad ki belőle.
Nem. Nincs olyan ok ami miatt elhordhat téged.
Ez egy idegbeteg barom volt, örülj, hogy megszabadultál tőle!
Előbb utóbb a keze is eljárt volna.
Az ilyentől az ég óvjon minden nőt!
Még csak csúnyán beszélt veled, ha együtt maradtok, meg is üt. Örülj neki, hogy vége lett.
Nem létezik olyan ok, amiért ezt a stílust bárki megengedheti magának.
Sziasztok!
Mit gondoltok arról, hogy egy kapcsolatban a fiú csúnyán beszél a lánnyal? A kezdetben csak mikor ideges, aztán egyre többet. Olyanokat mondd, hogy nyomorék, hülye p*csa, hisztis p*csa, k*rva any*zott,f*szfejnek hívja a barátnőjét. Az ok erre: "Te váltottad ki belőlem, miattad van!". Ez a dolog sírásig fajult, hiába lett kérve, hogy ne tegye, mert rosszul tud esni nagyon. A kapcsolat elején nem ilyen volt, nagyon kedves volt. Aztán mikor rájött, hogy a szüleim szigorúbbak kicsit, akkor mindennek elhordta őket, mindig azt éreztette velem, hogy én tehetek arról, ha a szüleim nem engednek meg valamit. (hiába próbáltam győzködni a szüleim)
Az egyik nagy problémája az volt, hogy nem sűrűn engedték a szüleim az együttalvást, pedig 2,5 évig együtt voltunk. Minden rajtam csattant, és hibásnak érzem magam.
3 hónapja szakítottunk, mert azt mondta nem szeret és lehet, más tetszik neki.
Nem dolgoztam még fel sem ezt, sem pedig, hogy csúnyán beszélt velem.
Szerintetek jogos volt tőle, hogy ilyen okot hozott fel, hogy "te váltottad ki belőlem"? Mindig ezt hozta föl.
Illetve, szerintetek van az az ok, amiért így beszélhet valaki a párjával?
Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Szabadúszó leszek (itt bármiről beszélhetsz)
- Van itt valaki, akivel beszélhetnék?
- Hány éves kortól beszélhetünk hiperaktivitásról?
- Milyen esetben beszélhetünk egy csecsemőnél alvászavarról?
- Van vezetékes telefonod? Beszélhetnékem támadt...
- Információkat szeretnék arról a T-mobile-os dologról, ahol 2 előfizető ingyen beszélhet egymással. Tudnátok mondani róla dolgokat kérlek?