Van aki tud látót? Aki nem csaló? (tudásbázis)
Amúgy meg:
Így működik a hatodik érzék
Láthatatlan, mégis megtapasztalható
A hatodik érzék minden emberben megvan, de nem mindenki hallja meg, amit súg.
Nos.
Nem off, mert témába vág.
Nem trollkodás, mert nem a témához szólok hozzá.
Egy nyilvános fórumon.
Hiába borzolja a kis idegeidet, én ÍGY szólok hozzá ehhez a témához, ami a "nem csaló látó". A világ már csak ilyen. Ellene-mellette érvek, tiszta zűrzavar. Úgyhogy kedves barátod, Tilcsák' Bea nem játszik.
Ez nem égi képesség, hanem nagyon is emberi, és fejleszthető!
Bárki megtanulhatja.
Ejnye te!
Az nem gúnyos mosoly!!!
Ott egy link! Olvasd el! Érdekes. :)
sziasztok, olvasom itt a hozzászólásokat...
Amit hozzáfűznék: nekem kb 3-4 éve lettek "képességeim", egyik napról a másikra. Na, az sem volt piskóta, ezt sokan nem gondolják/hiszik el, de csak annyit mondok: képzeljétek el hogy hirtelen többet látsz mint előtte egy nappal más embertársaiddal egyetemben, bárki... Ijesztő tud lenni.
sosem gondoltam volna hogy velem ez lesz, de ez van. Azóta megpróbálok ezzel együtt élni, és amit lehet, a saját magam életében felhasználni.
A látó nem egyenlő a jóssal, egy látó egyrészt sosem hirdeti, ajánlja magát, illetve nem mond konkrétumokat a jövővel... inkább útmutatást, javaslatokat ad. Persze érezhet, láthat eseményeket az adott emberről, de tudni kell kinek mit és milyen formában lehet, vagy nem lehet elmondanei
:)
29. hsz.!
Igen, amiről több tv műsor van, az csak úgy történhetett.
Mint az olajfalók.
Így igaz!
Én is tudom, hogy az embereknek vannak megmagyarázhatatlan képességei, hiszen én is tanultam agykontrollt.
A csalókat utálom, és remélem minél kevesebben kerülnek a karmaik közé!
Kevesen tudják, hogy a jósok, látók nem arra valók, hogy megmondják a jövőt, vagy megoldják az ember helyett a problémákat. Ennél sokkal fontosabb feladatuk van!
Több szempontból is sántít a fent említett általános hozzáállás. Először is a jövőt senki sem tudja megmondani, hiszen állandó változásban van. Aki belelát a jövőbe, az is csak egy lehetséges jövőt lát! Az igazság az, hogy a jövő annak függvényében változik, ahogyan a jelenben élünk, cselekszünk, gondolkodunk, érzünk.
Persze. Az FBI nyomozati módszerei nyilvánosak, nem igaz? :))))))
Ja, tudom, leírták a neten. Én meg leírom, hogy madarat szült a terhes férfi. És akkor igaz.
További ajánlott fórumok:
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Mit csinálsz, ha csalódott vagy?
- Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Hogy lehet lebukni a Hoxán, azaz a párom is csak egy pasi lett, aki csalódást okozott :( :( (
- Egy csalódott anya