Van aki ért a hőgörbéhez? (tudásbázis)
Szia!
Én sajnos nem tudok segíteni.
Szia!
Bocs, hogy csak most. Én használtam a ferti-t és nekem mindig be is tette a cover line-t. Próbáltad már a ciklus.hu-t?
Hát lehet hogy én is azért nem látom... ? A vélt esélyesebb időkben éppen mindig együtt voltunk, lehet ezért nem tapasztalom olyan látványosan... hm...
Köszi!
Nincs mit!
Nekem mindig volt nyákom, ebben a hónapban vagyis februárban annyit voltunk együtt, hogy nem tudtam kivenni, hogy mi micsoda:) Ennek ellenére sikerült! Szorítok, hogy ne kelljen LH tesztet venned!
Szia köszi
én is oda gondoltam volna... de kíváncsi leszek a következő hónapra, ill. akkor lehet próbálok ovulációs tesztet is. Bár örülnék ha nem kéne ;)
Mást egyenlőre nem figyeltem, valahogy mostanában a nyákom nem mutat olyan konkrét változást, nem tudom mért, pedig láttam már én is nálam tojcsis nyákot, most valahogy nem, de tán ez nem baj, nem mindenkinek ugyanolyan.
Szia!
Bocs, hogy csak most, de dokinál voltam. Szóval, én a 14. napra raktam volna a pé-t! De, sajnos annyira én sem értek hozzá, ezért is nyitottam ezt a fórumot.
Csak hőmérőzöl vagy van még más is?
Jah amúgy 28+-1 nap szokott lenni a ciklusom, ez a 3. hónapom bogyó után... eddig jelentkezett 28-ra...
Köszönöm
Sziasztok!
Valaki tud esetleg hozzászólni?
Jó helyre húzhatta a ciklus a pé-t?
Első hó hogy mérem, s könnyen lehet, hogy a ciklus első felében még bénáztam, szájban mérem, és lehet unalmamba piszkáltam, szóval lehet többet mértem, de most már figyelek...
Ok, nem fosok:)
Köszönöm a segítséget és a biztatást is:)))
Hát, remélem, hogy tényleg babát várok:))) Ez a ferti azért kicsit elbizonytalanított:(
De, tudom, hogy már nem fog megjönni, csak 1 év múlva:D
Szia!
Tudom a ferti nem jó:(
30-31 naposak általában. Majd szerdán akarok tesztet csinálni, ha nem jön meg addig!
A fertit csak mail-be tudnám elküldeni!:(
Hát, remélem, hogy tényleg biztató:) Nagyon örülnék neki!
Jaj, köszönöm!!!! Remélem igazad van!:)
Legyen igazad, és tényleg együtt szülünk Krittáával:D
Csaka ciklus.hu-t lehetett megnézni, a másik jelszót kér.
Hány napos szokott lenni a ciklusod?
Ha 28 körül, akkor tesztet csináltál már?