Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Vámpírnaplók kedvelők (beszélgetés)
még nem néztem a hetit, de szerintem ebben a részben lesz :)
de vajon mikor jönnek össze Damonnal?:)
most néztem meg meg a 6 ot hát na ez kész a vége főleg úgy sajnáltam stefant
pont most mondta egyik barátnőm h a legjobbra sikeredett ez a rész :). tegnap megnéztem a vámpírnaplókat jó volt tényleg Elena nem semmi volt.
huh akkor lesz mit nézned:)
mi most néztük a hajnalhasadás kettőt ezt érdemes megnézned a legjobb rész
nem még le van töltve de még nem volt időm :) lassan már itt a 6.is
igen, teljesen más a vámpírnaplók én is jobban kedvelem
láttad már az 5 rész? én tegnap néztem, hát nem volt semmi.....
megnézem várom az új rész de annyira nem.az első két rész még tetszett de szerintem inkább már uncsi mint izgi.és a színészek is jobban tetszenek a vámpírnaplókban
ahhoz képest, hogy én nem akartam nézni ezt a sorozatot :)
a barátnőm beszélt rá
twilightal is így vagy?
dettó mikor szegény Damon szerelmet vall vagy csak próbálkozik.Remélem jó sokat
na igen
kiváncsi vagyok hány évadot terveztek még
én nem egy résznél elsírtam magam:)
és avégén majd jön valami fordulat és mégsem lesz gyógyír mint a 3. évadnál a ősiek megölése
na arra én is, szerintem az évad végére fog kiderülni minden addig meg történnek majd az események
a könyvet csak azért kezdtem el mert más mint a film, teljesen egy két dolog csak ami egyezik
nem szeretek olvasni meg így sokkal élvezetesebb.Kíváncsi vagyok mi lesz ezzel a gyógyír dologgal
ezzel én is így vagyok
sok volt a szünet a 4. évadig is
de most nagyon izgik az új részek
én olvasom a könyvet is, na az teljesen más mint a film
nálam is Damon a befutó bár az igazat megvallva az elején nem jött be Stefan volt a szép fiú de ahogy jöttek az újabb részek átpártoltam és most már őt "imádom" azok a szemek :).én nem utálom Elenat de néha felpofoznám az tuti.már alig várom az újabb részt olyan sok az 1 hét új rész nélkül :D
Damon:) mindenképp
és Elenát nagyon nem bírom, hiába főszereplő
neked?
szia én imádom a sorozatot olvasni viszont nem olvastam.Neked ki a kedvenced?
azokat várom akik szereitik a sorozatot és esetleg a könyvet is olvassták vagy olvassák:)
További ajánlott fórumok: