Változó kor - fiatal szerető? Mit gondoltok? (beszélgetés)
Ha te vagy a huszonéves szerető, van két rossz hírem:
1. Korántsem biztos, hogy otthon a feleséggel nincs szex/vacak a szex.Gyakran nem a feleség HELYETT, hanem a feleség MELLETT, változatosságnek kell a másik p...i is.
2.Ne becsüld le a változó korú nőket.Negyvenen túl sokan felszabadultabban élik meg a vágyaikat, szenvedélyesebbk az együttlétek, mint huszonévesen
" A felesége nem képes az intim együttlétre, vérzik, fáj mindene, stb."
Érdekelne, hogy Te ezt honnan tudod ? Talán nem is igaz ! Vagy ezt mondja a férj, hogy mentegesse magát ?
Én is ezt gondoltam.
És a második bekezdés is megfordult a fejemben.
Te vagynal valami fiatal hapsira talan?
Anugy ha en lennek valtozokorban kitudja lehet akarnke fiatal csavot.
A címből azt hittem, egy változó korú nőnek van fiatal szeretője :D
Amúgy miért ne lehetne, hogy a feleség tud a szeretőről és neki így pont megfelel?
Most olvastam egy cikket, hogy ha az agy elhiszi, hogy fiatalabb, a test is képes fiatalodni. Lehet, hogy a pasi is olvasott ilyesmit.
Ha a feleség megtudja, lehet megszakad a szíve és egy életre elveszik a bizalom. Sajnálnám szegényt.
A testiséget másképp is megoldhatná, csalás nélkül.
Mi lenne a vélemény? A házastársak között ez egy win-win helyzet.
A szerető ha többet akar odébb áll. Majd lesz másik.
De a férj ne gondolja, hogy egy huszonéves lánynak csak ő van.
Adott egy jómódú férfi, házas. A felesége nem képes az intim együttlétre, vérzik, fáj mindene, stb. A férj már 3 éve egy huszonéves szeretővel jár össze, azt anyagilag támogatja.
Emellett a feleségét szereti, mindent magad neki és a családjának. Együtt töltött idő, szeretet, nyaralás, anyai jólét. A család semmit sem érzékel abból, hogy 2 hetente 1-2 napot vagy éppen néhány órát a szertővel tölt, mert odaadó apa, főz, a gyerekeket viszi ide-oda, a feleségével is minőségi időt tölt, kimutatja szeretetét. A család számára a minden és a felesége, csak éppen a testiség hiányzik neki.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok a fiatalabb fiú és idősebb lány párosról?
- Idősebb 45-50 éves nő és fiatal 20-25-30 éves szerető
- Szeretők... Mit gondoltok arról, ha egy férfi nem szeretne a szeretővel aludni, de minden nap keresi, becézgeti. 9 éve tart a viszony
- Mit gondoltok a mostani fiatalokról, és szüleikről, nevelés és neveltetés szempontjából?
- Mit gondoltok arról, ha egy fiatal, egyedülálló anyuka egyedül jár szinházba/moziba, egyéb kulturális eseményekre?