Válságkezelés (beszélgetés)
Kíváncsi vagyok... egy másik oldalon is feltettem a kérdést, ott jelentkezett egy illető XY cégtől. A céget lecsekkoltam komolynak tűnik. Majd jövőhéten meglátjuk akkor találkozunk.
Itt mo-n mindenféle segítség mögött súlyos anyagi lehúzás van. Mi egyszer kértünk hitelkönnyítést, amit 1 évre adtak meg, többe került az ügyintézés, mint ha hagytuk volna a fenébe.
Lehet valahol tanulni a válságkezelést?
Létezik ilyen. Nemrég a Házon kívül c. műsorban volt, és mondták, hogy rendszeresen tanácsot fog majd adni a tévében.
Igen ilyesmit keresnék, csak akikbe eddig belebotlottam azok vagy életbiztosítást akartak rámsózni vagy nyugdíjelőtakarékossági programot. :-) Ezért gondoltam hátha más tud fix megbízható céget.
Köszönöm kedvességet, skat segítenél vele.
De ha találsz egyet, én is jelentkezem nála.
Nekem baráti alapon ingyen csinálta meg. Erre is rá fogok kérdezni, hogy mi a tarifája, vagy kell-e fizetni, vagy mi alapján.
Tavaly nyáron volt egy ilyen mûsora azt hiszem a Dorogi Gabriellának a TV2-nél.
Nekem olyan jó két éve valaki felvázolta, hogy mit kellene tennem egy-két hitelemmel (mindenre rákérdezett, számolt, javaslatot tett), és nagyon bejött.
De már nem tudom, mi volt az. De a csajt ismerem, itt lakik nem messze. Ha nem felejtem el, holnap felhívom, és megkérdezem tőle, hogy még foglalkozik-e ilyennel, és akkor írok neked ide.
Biztos,h van,csak nem olcsó.
Létezik ma Magyarországon olyan pénzügyi vagy válság tanácsadó, aki komolyan át tudja nézni egy család lehetőségeit (hitelkiváltás, bankszámla spórolások..stb) és használható lehetőségeket is tud kínálni? ???? A "gondoljon a nyugdíjas éveire" című tanácsokból köszönöm nem kérek, én a jelent szeretném valahogy rendbe tenni.... Nem reklámokat várok, hanem ötleteket. :-)