Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
Nem igazán szeretnék az ilyenekért fizetni,akkor ott a youtube csatornám,még pár ütősebb videót felteszek és talán elérhetővé válik a bevételszerzésem.
Csak olyanokkal foglalkozok, amiknek az értékelése trustpilot-on legalább 3.5 körül van, nem szeretem pocsékolni az időmet :-) Természetesen majd írok, de most kezdtem nézegetni ezeket a dolgokat, úgyhogy kifizetési limit még elég sokára lesz (ha lesz).
Ez is jónak tűnik, bár aprópénz, de a vélemények jók:
[link]
majd ha lesz tapasztalat,és fizet is akkor kérnék tájékoztatást,hogy mit is kéne rajta\rajtuk csinálni.
Sziasztok! Keresgéltem a "passive income" lehetőségek között és találtam kettőt, amiről csupa jó tapasztalatokat olvastam eddig. Mindkettő teljesen passzív, hagyni kell az appot futni és ennyi, ennek megfelelően ha jól sejtem a kifizetési limit elérése is piszok lassú lesz, de egy próbát talán megérnek. Én ma kezdtem, saját tapasztalatom még nincs.
1. Ez működik mobilról is:
[link]
2. Ez pedig szerintem csak gépen:
[link]
Ha találok több ilyen lehetőséget, azokat is behozom ide.
Rendben! Nem igazán követem az eseményeket, de ha változik valami, akkor szólok, amint tudok.
Van hozzá kifizetési bizonylatod is?? Mert az ilyen nagyon gyanús!
ha lesz valami fejlemény akkor majd szeretnék infót,volt tavasszal azt hiszem valami hasonló bővítmény,de az semmire nem volt jó,csak a fejfájásra...
Sosem csináltam ilyet, úgyhogy nem tudok mihez viszonyítani :D De igazából megy az app háttérben laptopon, nem kell foglalkozni vele, úgyhogy veszítenivalóm nincs.
haladós,vagy picit lassan megy?
Én még nem hívtam senkit, megy anélkül is.
utána néztem,nem látom,hogy csalás lenne,kell behívni bárkit is,vagy meghívottak nélkül is lehet foglalkozni vele?
Sziasztok!
Erről hallottatok már? Vélemény? Sokan bizakodóak, sokan a "szegény ember bitcoinjaként" emlegítik, nekem azért vannak fenntartásaim.
[link]
Meghívót tudok küldeni annak, aki szeretne csatlakozni, aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.
ez nem fizet...scam az oldal,tehát csalás....
Én itt próbálkoztam, nem nehéz, csak monoton, reklámok nézésért fizet. Lehet neked is jól jönne ez:
[link]
www.surveysemail.com
Angol nyelvű oldal,magyar kérdőívekkel,kifizetés 15$
greenpanthera.com/hu/
Angol nyelvű oldal,magyar kérdőívekkel 30$ a kifizetés
[link] elég annyi,ha csak ajánlod a linked,nem kell reggisztrálni,csak ajánlani.
ez tuti nem fog fizetni,néztem angol fórumot és írták,hogy nem fizet,meg 100-1000$ küldenek,felejtős az ilyen 100-2000$-ig fizető oldal!!
Otthoni munka,keress pénzt videózzással tényleg működik!Egy próbát megér!
[link]
Eszembe sem jutna másokat zaklatni, még egy link erejéig sem.
miután az megvan,kell 30 embert behívni magunk mellé.
Ma ln is elkezdtem vele dolgozni azt írja,hogy a minimális kifizetés 150 €.
Szia ez mennyire megbízható oldal, az awvideon.host?
mért nem értitek meg hogy ha centekért katingatok az soha nem hoz semmi biztos bevételt?
a másik meg a internetem pénzt csak pénzel tudtok csinálni
(ez csak egy véleményem ha nem tetszik lépj tovább)
itt csak annyi a lényeg,hogy be kell hívni embereket (csak a linket kell megosztani,rámennek és azért fizet elvileg) csak most kezdtem így passzolom,hogy tényleg fizet-e PayPal-ra
[link]
mármint milyen linkem? A
[link] de ez is ugyan az
[link] szóval nekem eléggé gyanus,ez olyan mint a 3-4 számjegyű cuccos,kell 20-30-40 reff utána kikérésre rámegyek és fizessek 50-100$,ez pont olyan mint a távmunka.net,fizzes 10-20 fontot azért,hogy náluk dolgozz,ez pont olyan mintha jelentkezel egy állásara és fizess 10000Ft-ot,hogy náluk dolgozz....ami tényleg fizet,de kitartónak kell lenni,és nem kell sokra számítani,azok a kérdőíves oldalak,azokkal nincs bajom,jó van,de csak annyi,hogy ritkán vannak kérdőívek...de legalább fizetnek megbízhatóan,és nem kell nekik több 100 ember,hogy ki tud venni a pénzt....
További ajánlott fórumok: