Válóper folytatása iránti kérelem tartalmi részében tud valaki segíteni? (tudásbázis)
A bírónak el kellett volna fogadni ha ott a tárgyalás végén azt mondod kéred a folytatást.
Elég csak annyit bele írni hogy nem gondoltad meg magad és kéred a folytatást
ez elég nekik...
csak akkor azt nem értem,miért nem elég a bíróságon elmondani...hisz az ember azért megy oda...
Ehhez annak idején, én sem találtam sablont..
Én annyit írtam bele, hogy mikor és hol kötetett a házasság; a házasságból született gyerekek adatait; mióta romlott meg a kapcsolat vagy az életközösség mikor szakadt meg. Azt a tényt, hogy : végérvényesen és visszavonhatatlanul megromlott a kapcsolatotok. Ha közös megegyezés lesz akkor azt is bele kell írni, hogy a válás közös elhatározás. A meglévő utolsó bejelentett lakcímeteknek mi lesz a további sorsa. Közösen használjátok vagy megállapodás alapján az egyik fél. Ingóságaitok megoszlásáról nyilatkozat. Gyerekek esetében: melyikőtöknél lesz elhelyezve, milyen lesz a kapcsolattartás, milyen %-os vagy/és fix összegű gyerektartásban állapodtatok meg. Házastársi tartásról nyilatkozat.
Talán ennyi.
De ha az elején nem mindent írsz le akkor majd az első tárgyaláson ugyis rákérdeznek.
Sziasztok
tegnap volt a válóperünk első tárgyalása, és a bírónő azt mondta kérelmet kell beadni a folytatáshoz... ehez szövegmintát tud valaki nekem?
Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Humoros kétsorosak (7 szótagosak, folytatás az utolsó szótaggal)
- Humoros kétsorosak (8 szótagosak, folytatás az utolsó szótaggal)
- Szavak LE-vel kezdve, folytatás ABC-ben
- Ki olvasta a Szürke ötven árnyalatát ill. folytatásait és milyen hatással volt rá?
- Írjunk folytatásos sztorit közösen
- Ennek lehet/legyen folytatása? Munkahelyi románc?