Valóban ez történhetet? (beszélgetés)
Én mondjuk azt a következtetést vonnám le, hogy ezeket az embereket többször nem hívnám, és ha bármikor is váratlanul becsöngetnének, a küszöbön belül sem tennék a lábukat.
Az, hogy legközelebb eltenni? Ilyen emberekkel nincs! "legközelebb".
hát igen, sok dolgot én sem értek ebben a story-ban.
Ajándék összeget visszalopni ilyet még nem is hallottam.
(az "ismerős pénzt ad" szituációt) én sem értem, mert pénzt adni ellenszolgáltatás elvárása miatt szoktam én.
(ilyen nálam pl. a massage)
Ez a névnapra pénz ajándék vendégektől elég furcsa. Családtagod is lehetett és be is csúszhatott olyan helyre, hogy nem találod. Gyerek volt a társaságban?
Legközelebb rendesen tedd el. Tanulj belőle.
Névnapra nem kis összeget? Bár nem tudom, mi az a nem kis összeg, de azt hiszem inkább röhögnék a szituáción.
Egyébkét meg akinek ilyenek az ismerősei simán lehetnek ilyenek a vele együttélők, akik simán elvehették...
De még mindig nem értem az "ismerős pénzt ad" szituációt, mert még csak nem is nevezi barátnak...
Simán megtörténhetett. Mondjuk velem ilyen még nem történt mert nem olyan emberekkel asszociálódok akik ilyet tennének, de ettől függetlenül egy csomó olyan ember van, aki képes rá.
Ha jól értem, csak azok voltak nálatok akik az ajándékot vitték? Más ember nem? Mert ha csak ők voltak ott és te lehetted valahová a borÍtékot és az nincs ott, akkor nyilván ők vitték el. (ha csak nem a családodból volt valaki de mivel rájuk nem gyanakodsz, gondolom őket kizárhatjuk).
Nem ittál te egy kicsit túl sokat a fene nagy vendégségben? Ja, tudom, nem "szeressük" :DDDd
Az egész történet tök hülyeség.
Amúgy nem jártam így, de pénzt sem fogadnék el egy ismerőstől, mikor vendégségbe jön...
Éppen erre gondoltam. Mint a mesebeli okos lány, hozott ajándékot, meg nem is.
De legalább megmutatta.
Nahát, mik vannak?
Mekkora összeg tűnt el?
jól értem, lába kélt az ajándéknak?
Élelmesek, mert adtak is meg nem is...
Szó nem érheti a ház elejét..-)
Nekem az is fura, hogy vendégségbe borítékba viszik a pénzt. Egyáltalán, pénzt visznek ajándékba.
Felénk egy üveg ital a házigazdának és virág és/vagy sütemény a háziasszonynak.
További ajánlott fórumok:
- Miért történhetett így?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?