Válás előtt gyermek látogatása (beszélgetés)
Meg pofozta a bátyám és tökön rúgta,de a tesóm nem szólt semmit mert előre félt hogy a nő majd nem engedi látni a babát és ez lett a vége...
Lusta felkelni éjszaka megetetni a gyereket meg a tesóm fürdeti meg eteti(most már nem)a picit.Szörnyű lusta nő nem főz nem mos nem takarít!
Ez most nem túlzás!
szia sajnos a nők hajlamosak ilyen esetben elfelejteni azt hogy az apának jogai vannak amint megvan a válás a bíróság által megszabott láthatást kell betartani mindkét félnek
hogy konkrétabb legye3k az apának joga van a gyerekét látni és az anyának kötelessége a gyermek láthatását biztosítani ha máshol ne akkora saját lakásán mivel pici gyerekről van szó
az apa köteles a megszabott gyermektartást adott időre az anyának megfizetni
szóval ez sokszor nem úgy van ahogy a nők azt elképzelik hogy neki jár a gyerektartás de mivel kicsi a gyerek az apja nem láthatja
Én nem voltam még ilyen cipőben egyik oldalon sem....sem elvált anya,sem elvált felesé,sem elvált szülök gyermeke....
de jó lenne szerintem ha a személyes vitákat ne a gyerek szívja meg...lehet rosszban 2 ember,de a gyereknek szüksége van az anyjára is meg az apájára is...
esetleg ha még nem volt válás higgadtan le lehetne ülni beszélgetni mi hiányzott,mi volt túl sok vagy túl kevés a kapcsolatban,h az egyik fél lelépett...talán még helyrehozható...
Egy ismerősöm mondta egyszer:az apa akkor tesz a legtöbbet a gyermekéért ha szereti a gyereke édesanyját...s talán (ezt már én mondom)az anyának is meg kéne próbálni megszerettetni újra magát...ill. ahogy Jimmy énekelte: egy jó asszony mindent megbocsájt,de gondolom ez oda-vissza érvényes!!!Sok sikert,h család legyetek!!!
Aki jártas ebben az kérem segítsen!
Adott 1 házaspár akik pár hete szétköltöztek!Válni akarnak,de van egy 4 hónapos kisfiuk az édesapa látogatni akarja,de az anyuka nem engedi!A ház közös és az apuka költözött el!Jogos hogy nem engedi látni az édesapának a babát?Vagy minden joga megvan ahhoz hogy megnézze amikor akarj?!Válópert még nem indították el.
További ajánlott fórumok:
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- Hogyan élte meg gyermeketek a válásotokat?
- Válás és gyermektartás
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?
- Volt már közületek valaki - gyermekével -tanulási képességet vizsgáló bizottság előtt?
- Gyermek látogatása a korlátozás idején